Påmeldingsskjema SNUS

Sørnorsk Ungdomsstorband 2021-2022, foto: Birgit Fostervold

Nå kan du melde deg på til 2023/2024-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband (SNUS)! Påmeldingen skjer på det elektroniske skjemaet du finner lenger nede på siden.

Planlagte samlinger
Det er planlagt følgende samlinger for SNUS i skolehalvåret 2023-24: 29. september-1. oktober 2023, 27.-29. oktober 2023, 19.-21. januar 2024 og 19.-21. april 2024, samt lørdag 29. juni 2024. Om en blir med i SNUS forplikter en seg til å delta på alle samlingene.

Påmeldingsfrist
Søndag 3. september, men send gjerne påmeldingen din allerede nå!

Digitalt prøvespill
For å bli med i SNUS-bandet må du prøvespille. Du kan prøvespille digitalt ved å sende oss en lydfil eller en video som du for eksempel har filmet med mobilen. Du spiller et selvvalgt stykke. Lyd eller film kan sendes på e-post til produsent@sornorskjazzsenter.no eller sms til tlf. 416 06 699. Husk å også sende inn skjemaet under.

Hva skjer når du har meldt deg på?
Etter påmeldingsfristen blir du kontaktet av oss, og om du går videre avtaler vi en dag for en samtale enten fysisk eller digitalt.

Kontakt oss hvis du har spørsmål:
Bare ta kontakt med André Kassen på produsent@sornorskjazzsenter.no eller tlf. 416 06 699 om du har spørsmål!

Påmelding til prøvespill Sørnorsk Ungdomsstorband 2023/2024

"*" indicates required fields

Navn på søker*
E-post*
Navn på en foresatt*
E-post foresatt*
Adresse*
Før opp hovedsintrument og eventuelt om du spiller andre instrumenter
Personvernopplysninger*

Fra forsiden

Nyheter

Klubb- og festivalmøte 24. oktober i Porsgrunn

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets klubb- og festivalmøte klart! Nytt av året er at vi inkluderer festivalene i møtet, og vi håper mange både klubber og festivaler tar turen! Det må gjerne delta flere fra samme klubb eller festival. Etter møtet er det mulig […]

Nyheter

Musikermøte 25. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets musikermøte klart! Vi har vært så heldige å få med oss Torun Eriksen og Jan Bang som begge bor og jobber i regionen vår. Etter møtet er det mulighet å fortsette videre på konsert med A Tonic for the […]