Påmeldingsskjema SNUS

Sørnorsk Ungdomsstorband 2021-2022, foto: Birgit Fostervold

Nå kan du melde deg på til 2023/2024-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband (SNUS)! Påmeldingen skjer på det elektroniske skjemaet du finner lenger nede på siden.

Planlagte samlinger
Det er planlagt følgende samlinger for SNUS i skolehalvåret 2023-24: 29. september-1. oktober 2023, 27.-29. oktober 2023, 19.-21. januar 2024 og 19.-21. april 2024, samt lørdag 29. juni 2024. Om en blir med i SNUS forplikter en seg til å delta på alle samlingene.

Påmeldingsfrist
Søndag 3. september, men send gjerne påmeldingen din allerede nå!

Digitalt prøvespill
For å bli med i SNUS-bandet må du prøvespille. Du kan prøvespille digitalt ved å sende oss en lydfil eller en video som du for eksempel har filmet med mobilen. Du spiller et selvvalgt stykke. Lyd eller film kan sendes på e-post til produsent@sornorskjazzsenter.no eller sms til tlf. 416 06 699. Husk å også sende inn skjemaet under.

Hva skjer når du har meldt deg på?
Etter påmeldingsfristen blir du kontaktet av oss, og om du går videre avtaler vi en dag for en samtale enten fysisk eller digitalt.

Kontakt oss hvis du har spørsmål:
Bare ta kontakt med André Kassen på produsent@sornorskjazzsenter.no eller tlf. 416 06 699 om du har spørsmål!

Påmelding til prøvespill Sørnorsk Ungdomsstorband 2023/2024

"*" indicates required fields

Navn på søker*
E-post*
Navn på en foresatt*
E-post foresatt*
Adresse*
Før opp hovedsintrument og eventuelt om du spiller andre instrumenter
Personvernopplysninger*

Fra forsiden

Nyheter

1. mars er festivalenes søknadsfrist

Gjør som Punkt-festivalen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført søknadsfrister på Ad hoc-støtten, og festivalene har én årlig søknadsfrist: 1. mars. Nå nærmer vi oss årets  frist, og det må søkes minimum en måned før tiltaket gjennomføres. Det er […]

Nyheter

COPAGDER: ACT24 – Action, Culture, Technology

14.-15.mars er det klart for kultur- og bærekraftsymposiet COPAGDER: ACT24 i regi av Arena for Bærekraft, Musikkontoret SØRF, Agder Kunstsenter, Sørnorsk Filmsenter, Scenekunst Sør, Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Bølgen Bærekraftsenter, Hovedorganisasjonen Virke, NOKU (Norsk Kulturforum), NKA (Norske Kulturarrangører), Kristiansand Kommune, Ravnedalen Live og oss i Sørnorsk jazzsenter. Vi inviterer og utfordrer På COPAGDER: ACT24 presenterer vi […]