Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk
Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år

Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med en minikonsert.

Barna inviteres til å være en del av musikken! Gjennom fengende rytmer, fargerike melodier og uventede lyder vil barna spille, synge og kanskje til og med improvisere sammen med instruktørene.

Planlagte verksteder
27. juni kl.14-17 – mandaljazz, Mandal – med deg på her!
26. juli kl.10-14 – Canal Street, Arendal – meld deg på her!
1. august kl.14-18 – Parkjazz, Skien – meld deg på her!

Les mer om Trassjazz her: Trassjazz

Prosjektet er støttet av:

Fra forsiden

Nyheter

Nominer kandidater til Sørnorsk jazzsenter-pris eller stipend

Sørnorsk jazzsenter åpner opp for nominasjoner til pris og/eller stipend i 2024. Frist for nominasjoner er 20. august. Sørnorsk jazzsenter-prisen ble opprettet i 2013 og har til nå blitt utdelt ni ganger. Etter et par års opphold skal nå den tiende prisen eller stipendet deles ut. Styret i Sørnorsk jazzsenter har for 2024 vedtatt nye […]

Nyheter

Vil du dra på regional turné og spille konserter for barn høsten 2024?

Høsten 2024 skal vi gjøre en pilot på regional turné med konserter for barn. Målet er å gjennomføre 4-6 konserter hos våre helårsarrangører i Agder, Vestfold og Telemark. Ellers er vilkårene som på de andre regionale turnéene med tanke på honorar og dekning av reiseutgifter, og konsertene tilbys klubbene til en subsidiert pris før sommeren […]