Scheen Jazzorkester

Foto: Morten Bjerk

Scheen Jazzorkester (SJO) er Sørnorsk jazzsenters store, profesjonelle jazzensemble. SJO ble etablert i 2010 og ble del av Sørnorsk jazzsenter i 2013.

Siden starten har Scheen Jazzorkester hatt en imponerende stor aktivitet. Ved utgangen av 2022 har orkesteret bak seg hele 19 egenproduserte prosjekter. 18 av dem er med ny musikk skrevet og arrangert av orkesterets egne medlemmer eller av inviterte samarbeidspartnere. Det har resultert i en lang rekke konserter, 8 plateutgivelser, filmproduksjon, meget gode plateanmeldelser i inn- og utland, og mange store musikalske opplevelser for publikum i og utenfor regionen.

Jazzsenteret er svært fornøyd med samarbeidet. Det er imponerende at regionen har produsert et stort ensemble med så høy aktivitet, produksjon og kvalitet. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Scheen Jazzorkesters nettside: Scheen Jazzorkester
Scheen Jazzorkester på Facebook: Scheen Jazzorkester

Fra forsiden

Nyheter

1. mars er festivalenes søknadsfrist

Gjør som Punkt-festivalen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført søknadsfrister på Ad hoc-støtten, og festivalene har én årlig søknadsfrist: 1. mars. Nå nærmer vi oss årets  frist, og det må søkes minimum en måned før tiltaket gjennomføres. Det er […]

Nyheter

COPAGDER: ACT24 – Action, Culture, Technology

14.-15.mars er det klart for kultur- og bærekraftsymposiet COPAGDER: ACT24 i regi av Arena for Bærekraft, Musikkontoret SØRF, Agder Kunstsenter, Sørnorsk Filmsenter, Scenekunst Sør, Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Bølgen Bærekraftsenter, Hovedorganisasjonen Virke, NOKU (Norsk Kulturforum), NKA (Norske Kulturarrangører), Kristiansand Kommune, Ravnedalen Live og oss i Sørnorsk jazzsenter. Vi inviterer og utfordrer På COPAGDER: ACT24 presenterer vi […]