Scheen Jazzorkester

Foto: Morten Bjerk

Scheen Jazzorkester (SJO) er Sørnorsk jazzsenters store, profesjonelle jazzensemble. SJO ble etablert i 2010 og ble del av Sørnorsk jazzsenter i 2013.

Siden starten har Scheen Jazzorkester hatt en imponerende stor aktivitet. Ved utgangen av 2022 har orkesteret bak seg hele 19 egenproduserte prosjekter. 18 av dem er med ny musikk skrevet og arrangert av orkesterets egne medlemmer eller av inviterte samarbeidspartnere. Det har resultert i en lang rekke konserter, 8 plateutgivelser, filmproduksjon, meget gode plateanmeldelser i inn- og utland, og mange store musikalske opplevelser for publikum i og utenfor regionen.

Jazzsenteret er svært fornøyd med samarbeidet. Det er imponerende at regionen har produsert et stort ensemble med så høy aktivitet, produksjon og kvalitet. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Scheen Jazzorkesters nettside: Scheen Jazzorkester
Scheen Jazzorkester på Facebook: Scheen Jazzorkester

Fra forsiden

Nyheter

Klubb- og festivalmøte 24. oktober i Porsgrunn

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets klubb- og festivalmøte klart! Nytt av året er at vi inkluderer festivalene i møtet, og vi håper mange både klubber og festivaler tar turen! Det må gjerne delta flere fra samme klubb eller festival. Etter møtet er det mulig […]

Nyheter

Musikermøte 25. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets musikermøte klart! Vi har vært så heldige å få med oss Torun Eriksen og Jan Bang som begge bor og jobber i regionen vår. Etter møtet er det mulighet å fortsette videre på konsert med A Tonic for the […]