Scheen Jazzorkester

Foto: Morten Bjerk

Scheen Jazzorkester (SJO) er Sørnorsk jazzsenters store, profesjonelle jazzensemble. SJO ble etablert i 2010 og ble del av Sørnorsk jazzsenter i 2013.

Siden starten har Scheen Jazzorkester hatt en imponerende stor aktivitet. Ved utgangen av 2022 har orkesteret bak seg hele 19 egenproduserte prosjekter. 18 av dem er med ny musikk skrevet og arrangert av orkesterets egne medlemmer eller av inviterte samarbeidspartnere. Det har resultert i en lang rekke konserter, 8 plateutgivelser, filmproduksjon, meget gode plateanmeldelser i inn- og utland, og mange store musikalske opplevelser for publikum i og utenfor regionen.

Jazzsenteret er svært fornøyd med samarbeidet. Det er imponerende at regionen har produsert et stort ensemble med så høy aktivitet, produksjon og kvalitet. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Scheen Jazzorkesters nettside: Scheen Jazzorkester
Scheen Jazzorkester på Facebook: Scheen Jazzorkester

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]