Nyheter

Arrangørsamling

Den 12.-13. april arrangerer vi arrangørsamling for klubber, festivaler og andre konsertarrangører sammen med Musikkontoret SØRF. Det er gratis å delta, og det er mulig å delta en eller begge dager!

Når: fredag 12. april kl.15:30-17:30 og lørdag 13. april kl.12-16. Det er mulig å delta en eller begge dager

Hvor: Kraftverk/Studenthuset Bare, Skippergata 24 b midt i Kristiansand sentrum

Påmelding: Påmeldingsskjema – Påmeldingsfrist onsdag 10. april kl.12

Fredag 12/4 blir det fokus på mangfold og inkludering med program med Victoria Øverby Steinland fra Balansekunst.

Lørdag 13/4 kl.12-16 blir det fokus på identitet, markedsføring og publikumsutvikling med Torstein Løvlid fra Norske kulturarrangører. Fire lokale arrangører, både festivaler og klubber, skal også dele erfaring og best practice.

Gratis mat begge dager.

Arrangørsamlingen er i forbindelse med Sørveiv, men en trenger ikke billett/akkreditering til Sørveiv for delta.

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Nominer kandidater til Sørnorsk jazzsenter-pris eller stipend

Sørnorsk jazzsenter åpner opp for nominasjoner til pris og/eller stipend i 2024. Frist for nominasjoner er 20. august. Sørnorsk jazzsenter-prisen ble opprettet i 2013 og har til nå blitt utdelt ni ganger. Etter et par års opphold skal nå den tiende prisen eller stipendet deles ut. Styret i Sørnorsk jazzsenter har for 2024 vedtatt nye […]