Nyheter

Tildelinger ad hoc-støtte februar og mars

Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning, og pedagogiske tiltak. Vi fikk mange mange gode søknader til den generelle fristen for klubber, storband, musikere og pedagogiske tiltak 1. februar, samt festivalenes frist 1. mars og vi har nå delt ut støtte til tiltak i hele Agder, Vestfold og Telemark. Støtten betyr mye for aktivitet både i vår region, og for utøvere fra vår region med prosjekter både innen- og utenlands. Støtten fra Sørnorsk jazzsenter har i flere tilfeller vært med å utløse annen lokal, regional eller nasjonal støtte.

Blant prosjektene som har fått tildeling er en rekke festivaler, som Canal Street i Arendal sitt jazzprogram, Fjordjazz i Sandefjord, Mandaljazz, Punkt-festivalen i Kristiansand og Parkjazz i Skien.

Klubbene Dølen konsertserieGrenland jazzforum og SandefjordJazz har fått støtte til ekstraordinære konsertproduksjoner, som Dølen konsertseries Terrassejazz, Grenland jazzforums Jazzalarm og SandefjordJazz sin konsert på Kulturdøgn.

Storbandene Christianssand storband og Gjerstad storband har også fått støtte til to større konsertprosjekter.

Blant musikerne har Klakegg/Guttormsen/Renvåg, Punkt Editions – Sidsel Endresen v/Jan Bang og Øystein Trollsås fått støtte til plateinnspillinger. Bliss Quintet v/Oscar Andreas Haug, Bjørn Charles Dreyer, Kristin og Kvistum, Lars Jakob Rudjord, Tell Us v/Jørgen Fiske og AADAL har fått støtte til turnéer i Norge og England.

Vi har også støttet det pedagogiske tiltaket Sommerkurs i jazzimprovisasjon.

Alle har ikke fått tildeling, og vi fullfinansierer ikke prosjekter. Om du ikke fikk støtte til ditt prosjekt til fristene i februar og mars kommer det nye muligheter 1. mai, 1. september og 1. november. Det er innført digitalt søknadsskjemaSe Retningslinjer og annen info om Ad hoc-støtteordningen her: Ad hoc- støtteordning.

Tildelinger februar og mars:

Festivaler
Canal Street – jazzscenen 40 000
Punkt-festivalen 40 000
Parkjazz 40 000
Mandaljazz 40 000
Fjordjazz 40 000
Klubber
SandefjordJazz – Kulturdøgn 5 000
Dølen konsertserie – Terrassejazz 20 000
Grenland jazzforum – Jazzalarm 20 000
Storband
Gjerstad Storband – stor samarbeidskonsert 5 000
Christianssand Storband – stor samarbeidskonsert 5 000
Musikere
Bjørn Charles Dreyer – turné 7 000
Klakegg Guttormsen Renvåg – plate 7 000
Kristin Sevaldsen – turné 7 000
Bliss Quintet – turné 7 000
Øystein Trollsås – plate 10 000
AADAL – Englandsturné 7 000
Punkt Editions – Sidsel Endresen v/Jan Bang – plate 7 000
Tell Us v/Jørgen Fiske – konsert 3 000
Lars Jakob Rudjord – turné 7 000
Pedagogiske tiltak:
Sommerkursene.no – Sommerkurs i jazzimprovisasjon 40 000

Fra forsiden

Nyheter

Liljas jazzverden

I april kommer gitarist Lilja på turné til Agder, Vestfold og Telemark med sin musikk inspirert av musikk fra hele verden. Ni jazzklubber får besøk, og LILJA slipper også en ny låt i forbindelse med turnéen. Jazzen møter verden LILJA  er soloprosjektet til Oddrun Lilja Jonsdottir, en allsidig og nyskapende komponist og gitarist fra Oslo […]

Nyheter

Arrangørsamling

Den 12.-13. april arrangerer vi arrangørsamling for klubber, festivaler og andre konsertarrangører sammen med Musikkontoret SØRF. Det er gratis å delta, og det er mulig å delta en eller begge dager! Når: fredag 12. april kl.15:30-17:30 og lørdag 13. april kl.12-16. Det er mulig å delta en eller begge dager Hvor: Kraftverk/Studenthuset Bare, Skippergata 24 b midt […]