Nyheter

Sørnorsk storbandmøte 2024

Sørnorsk jazzsenter inviterer til storbandmøte, og håper mange storband fra regionen ønsker å delta enten fysisk eller digitalt.

Når: torsdag 25. januar kl.18-20
Hvor: Kulturkammeret, Arendal
Påmelding: Påmeldingsskjema – Påmeldingsfrist 18/1
Vi håper så mange som mulig vil delta fysisk, med det er også mulig å delta på møtet digitalt. Velger du digital deltakelse i skjemaet vil du få tilsendt lenke.
Servering: pizza, brus og kaffe

Program:
– «Hvordan kan vi ta storbandet vårt videre? – sjangerforståelse og videreutvikling av musikerne hver for seg og som band», ved Tore Bråthen
Vi har invitert Tore Bråthen til å snakke med oss. Tore er førstelektor på Institutt for Rytmisk Musikk ved Universitetet i Agder, musikalsk leder for flere storband og utøvende trompetist. Han skal snakke om hvordan dere kan ta storbandet deres videre, både med tanke på sjangerforståelse og videreutvikling av musikerne hver for seg og som band.
Digitalt notearkiv
Larvik storband deltar digitalt på møtet og vil fortelle om og gi en demo av sitt digitale notearkiv
– Norsk jazzforum – database av norske storbandarrangementer m.m.
Aleksander Haugen, som blant annet jobber med storband i Norsk jazzforum, vil delta digitalt og fortelle litt generelt om Norsk jazzforum, et nytt prosjekt som i emning med å lage en database av norske storbandarrangementer, samt nasjonal Facebook-gruppe for storband.
– Daglig leder oppdaterer
Daglig leder Sigrun Tara forteller hva kontoret jobber med om dagen, informerer om støtteordninger for storband, og ønsker gjerne også å høre hva dere vil vi skal gjøre mer og mindre av!

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]

Nyheter

1. mai er det søknadsfrist for ad hoc-støtte

Gjør som Kristin Sevaldsen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført fire årlige søknadsfrister på Ad hoc-støtten: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november. Festivaler har én årlig søknadsfrist: 1. mars Nå nærmer vi oss årets andre […]