Nyheter

Klubb- og festivalmøte 24. oktober i Porsgrunn

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets klubb- og festivalmøte klart! Nytt av året er at vi inkluderer festivalene i møtet, og vi håper mange både klubber og festivaler tar turen! Det må gjerne delta flere fra samme klubb eller festival. Etter møtet er det mulig å fortsette videre på konsert med Best Western Swing

Når: tirsdag 24. oktober kl.17:30-19:30 + konsert kl.20 for de som har mulighet
Hvor: Ælvespeilet, Porsgrunn
Påmelding: Påmeldingsskjema – Påmeldingsfrist 18/10!

Vi håper så mange som mulig vil delta fysisk, med det er også mulig å delta på møtet digitalt. Velger du digital deltakelse i skjemaet vil du få tilsendt lenke.

Program:

  • Hvordan kan en frivillig arrangør jobbe med sponsorarbeid? – en helårsarrangør forteller om sine erfaringer ved Ragnar Nilssen i Skiensjazzdraget
  • Konkrete tips og triks fra Mandaljazz – program, sponsorer, frivillighet og stemning ved Eirik Kristensen, festivalsjef i Mandaljazz
  • Balansekunst – hvordan kan arrangører jobbe med likestilling og mangfold? ved Victoria Øverby Steinland, prosjektleder i Balansekunst
  • Kontoret sier hei – ny daglig leder oppdaterer på hva kontoret jobber med om dagen, og ønsker gjerne også å høre hva dere vil vi skal gjøre mer og mindre av!

Etter møtet går vi videre i samme bygg på konsert på Grenland jazzforum kl. 20.00 med Best Western Swing – Stian Carstensen, Finn Guttormsen, Jarle Vespestad, Asle Røe og Staffan William-Olsson. Alle som deltar på møtet får billett til medlemspris. Mer info og billetter her: Best Western Swing – info på nettside / Best Western Swing – event på Facebook

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Nominer kandidater til Sørnorsk jazzsenter-pris eller stipend

Sørnorsk jazzsenter åpner opp for nominasjoner til pris og/eller stipend i 2024. Frist for nominasjoner er 20. august. Sørnorsk jazzsenter-prisen ble opprettet i 2013 og har til nå blitt utdelt ni ganger. Etter et par års opphold skal nå den tiende prisen eller stipendet deles ut. Styret i Sørnorsk jazzsenter har for 2024 vedtatt nye […]