Nyheter

Canal Street-festivalen 2022 i Arendal nærmer seg!

Årets utgave av Canal Street er den 26. i rekken. Den fire dager lange festivalen starter onsdag 27. og avsluttes lørdag 30. juli og rommer er rekke konserter hver dag på store og mindre scener i og rundt Arendal. Noen av scenene av det mer spesielle og spektakulære slaget. Det har blitt et varemerke for Canal Street.

Festivalen rommer er bredt spekter av sjangre og artister. For jazzpublikummet er det konserter å se frem til alle de fire festivaldagene. Her er lenke til hele programmet: Program 2022 – Canal Street Arendal 
og til det som trengs av praktisk informasjon: Canal Street praktisk informasjon – Canal Street Arendal

Det er mange gode musikalske grunner til å tilbringe de siste dagene av juli på Canal Street!

Fra forsiden

Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker. Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for […]