Nyheter

Parkjazz 2022 starter torsdag 23. juni

Konsertserien Parkjazz i Skien har blitt en fast og kjærkommen del av jazztilbudet på sommeren i Grenlands-regionen.
På den flotte utendørs konsertarenaen i Brekkeparken med plass til rundt 900 publikummere og praktfull utsikt over Skien, presenteres det jazz hver torsdag gjennom sommeren fra andre halvdel av  juni til midten av august.

Årets Parkjazzsesong starter torsdag 23. juni med Hovedøen Sosial Club og avsluttes torsdag 11. august med Hilde Louise Asbjørnsen / Guro von Germeten. Mellom disse er det ytterligere 6 konserter med flotte band. Det oppfordres herved til å jevnlig svinge innom Parkjazz i Brekkeparken gjennom sommeren!
Se Parkjazz sin nettside og facebookside for hele programmet, informasjon om kjøp av billetter, m.m.: Parkjazz – Hjem  /  Parkjazz – Startside | Facebook

Fra forsiden

Nyheter

Stillingsutlysning: Daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Vår daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og vi søker etter deg som vil videreføre dette viktige og varierte arbeidet for regionens jazzliv. Sørnorsk jazzsenter produserer turnéer og konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer, driver rekrutterings- og talentutviklingsprosjekter, gir tilskudd til festivaler og musikere og utvikler regionens musiker- og konsertarrangørmiljøer. Vi […]