Nyheter

Ny jazzfestival i Sandefjord!

Fra torsdag til søndag denne uken, går den første utgaven av den nyetablerte festivalen Fjordjazz av stabelen i Sandefjord:
4 dager med et rikholdig og variert program med konserter på forskjellige scener i byen.  Det er mye fin jazz å få med seg disse dagene!
Her finner du mer informasjon om festivalen, programmet, artistene, billetter, m.m.:  FjordJazz – Jazzfestival

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk på Nasjonal Jazzscene 12. og 13. november

Fra torsdag til søndag denne uken, går den første utgaven av den nyetablerte festivalen Fjordjazz av stabelen i Sandefjord: 4 dager med et rikholdig og variert program med konserter på forskjellige scener i byen.  Det er mye fin jazz å få med seg disse dagene! Her finner du mer informasjon om festivalen, programmet, artistene, billetter, […]

Nyheter

Four Brothers på Sørnorsk jazzsenterturné 10.-20. nov.

Fra torsdag til søndag denne uken, går den første utgaven av den nyetablerte festivalen Fjordjazz av stabelen i Sandefjord: 4 dager med et rikholdig og variert program med konserter på forskjellige scener i byen.  Det er mye fin jazz å få med seg disse dagene! Her finner du mer informasjon om festivalen, programmet, artistene, billetter, […]