Nyheter

Sørnorsk jazzsenter-turné med Jan Gunnar Hoff Group feat. Arve Henriksen

7 konserter på jazzklubber i Agder og Vestfold og Telemark fra 13. til 19. september

Pianisten og komponisten Jan Gunnar Hoff presenterer en særegen mix av jazz, klassisk og folklore, med fokus på vakre melodier, stemninger og groove. Med seg har han et stjernelag av musikere: Audun Kleive, Per Mathisen og Arve Henriksen.

Musikken publikum får høre på denne turnéen er hentet fra Hoffs mange kritikerroste innspillinger, bl.a. fra albumet Fly North, som var et av de mest solgte jazzalbum i Norge i 2014, og som var nominert til Spellemannspris samme år. Det blir også låter fra de siste innspillingene med trio og Mike Stern, samt et gjenhør med noen låt-klassikere fra albumet Moving, som kom i 1995.

Jan Gunnar Hoff har de siste årene samarbeidet med artister som Alex Acuna, Mike Stern og Maria Joao. Han skrev også tingingsverket til Vossajazz i 2005 og har hatt eget band siden 1993, som bl.a. spilte en legendarisk konsert med Pat Metheny i Molde i 2001. Hoff er offisiell Steinway Artist og mottok Buddyprisen, norsk jazz sin høyeste utmerkelse, i 2014. Han har også vært nominert til US Grammy Awards for albumet Quiet Winter Night i 2013 og er ansatt som professor ved Rytmisk institutt på UiA.

Audun Kleive og Per Mathisen er et fyrverkeri av et komp og med solistiske kvaliteter på høyeste nivå. Arve Henriksen er en av våre fineste musikere med et sound som ingen andre. Gled dere til en grensesprengende, melodiøs og groovy konsert med Jan Gunnar Hoff Group feat. Arve Henriksen!

Besetning:
Jan Gunnar Hoff – piano, Arve Henriksen – trompet/vokal, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer, Thor Ivar Lund – lyd

                                              Foto: Tommy Neverdal
Turnérute:
Mandag 13.09.: Flekkefjord Jazzklubb
Tirsdag 14.09.:  Arendal Jazzklubb
Onsdag 15.09.:  Kristiansand Jazzvesen
Torsdag 16.09.: Risør Jazzklubb
Fredag 17.09.:   Bø Jazzklubb
Lørdag 18.09.:  Horten Jazzklubb
Søndag 19.09.:  Skiensjazzdraget
————————————————————————————————

For ytterligere informasjon kontakt:
Jan Gunnar Hoff, tlf. 90 55 32 36, epost: jg@jangunnarhoff.no
Sørnorsk jazzsenter v/Jørn Størkson, tlf. 45 47 36 86, epost: post@sornorskjazzsenter.no

Fra forsiden

Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker. Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for […]