Framtida i norsk jazz

Østnorsk, Sørnorsk og Midtnorsk jazzsenter arrangerer mini-turneen ”FRAMTIDA I NORSK JAZZ” der vi ønsker å presentere den nye generasjonen jazzutøvere. Vi søker derfor unge jazztalenter i alderen 16 til 24 år som ønsker å bruke denne muligheten til å presentere seg for publikum. Meld på ditt band ved å sende en demo (eller nettfiler). Frist for påmelding 2017 er søndag 15. januar.
Ut fra innsendte demoer/nettfiler velger vi ut tre eller fire band som deltar på FRAMTIDA I NORSK JAZZ. De tre bandene får hver sin workshop med lærer før turné med konserter på Soddjazz i Trøndelag 29. april, på Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo tirsdag 09. mai og på Kafé K i Porsgrunn onsdag 10. mai der Grenland Jazzforum og Skiensjazzdraget samarbeider om å arrangere konserten.

PÅMELDINGSFRIST: 15. januar 2017. Band fra hele landet er velkomne til å delta! 

post@ostnorskjazzsenter.no/ Østnorsk jazzsenter, Postboks 4774, 0506 Oslo
eller
post@sornorskjazzsenter.no/ Sørnorsk jazzsenter, Postboks 240, 4802 Arendal

 Mer informasjon om bandene, musikerne og konsertene kommer når vi nærmer oss  turnéstart.

Fra forsiden

Nyhet

Sørnorsk jazzsenterprisen for 2018 til Øyvind Nypan

Østnorsk, Sørnorsk og Midtnorsk jazzsenter arrangerer mini-turneen ”FRAMTIDA I NORSK JAZZ” der vi ønsker å presentere den nye generasjonen jazzutøvere. Vi søker derfor unge jazztalenter i alderen 16 til 24 år som ønsker å bruke denne muligheten til å presentere seg for publikum. Meld på ditt band ved å sende en demo (eller nettfiler). Frist […]