Nyheter

Tildelinger ad hoc-støtte september

Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning, og pedagogiske tiltak. Vi fikk mange mange gode søknader til fristen 1. september og vi har nå delt ut støtte til tiltak i hele Agder, Vestfold og Telemark. Støtten betyr mye for aktivitet både i vår region, og for utøvere fra vår region med prosjekter både innen- og utenlands. Støtten fra Sørnorsk jazzsenter har i flere tilfeller vært med å utløse annen lokal, regional eller nasjonal støtte.

Festivalen Mandaljazz har fått støtte til deltakelse på European Jazz Conference. Klubbene. Klubbene SandefjordJazz og Kristiansand Jazzvesen har fått støtte til jubileumskonserter, og Arendal jazzklubb og Risør jazzklubb har fått støtte til barnekonserter.

Blant musikerne har Hans Mathisen, Christer Fredriksen, Peter Wallem Anundsen kvintett, Peter Wallem Anundsens Consonances Octet og AADAL fått støtte til turnéer i Brasil, Uruguay, USA, Skottland og Norge. Julian Haugland har fått støtte til plate og konserter i Norge, og Eirik Dørsdal har fått støtte til plate i 2025.

Alle har ikke fått tildeling, og vi fullfinansierer ikke prosjekter. Om du ikke fikk støtte til ditt prosjekt til fristene i februar og mars kommer det nye muligheter 1. november, 1. mai og 1. september. Det er innført digitalt søknadsskjemaSe Retningslinjer og annen info om Ad hoc-støtteordningen her: Ad hoc- støtteordning.

Tildelinger september:

Festivaler
Mandaljazz – støtte til deltakelse på Europe Jazz Conference 5 000
Klubber
SandefjordJazz – jubileumskonsert 7 000
Arendal jazzklubb – barnekonserter 2 100
Kristiansand Jazzvesen – jubileumskonsert 10 000
Risør jazzklubb –  barnekonsert 1 790
Musikere
Hans Mathisen – turné Brasil Uruguay 7 000
Christer Fredriksen – konsert USA 4 770
Julian Haugland – plate og konserter i Norge 10 000
AADAL – Skottland-turné høsten 2024 7 000
Peter Wallem Anundsen kvintett- turné Norge 7 000
Peter Wallem Anundsens Consonances Octet – turné Norge 7 000
Eirik Dørsdal – plate (2025) 10 000

 

Fra forsiden

Nyheter

Flukten til Sør-Norge

I september kommer en av Norges favoritt-jazzgrupper Flukten på turné, til Agder, Vestfold og Telemark. De har fersk plate i bagasjen, og skal besøke hele ti jazzklubber i regionen! Det som startet som en jam mellom venner har blitt til en av Norges favoritt-jazzgrupper! Bandet består av fire velkjente navn fra den norske jazzscenen: Hanna […]

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i høst!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]