Nyheter

Vil du dra på regional turné og spille konserter for barn høsten 2024?

Høsten 2024 skal vi gjøre en pilot på regional turné med konserter for barn. Målet er å gjennomføre 4-6 konserter hos våre helårsarrangører i Agder, Vestfold og Telemark. Ellers er vilkårene som på de andre regionale turnéene med tanke på honorar og dekning av reiseutgifter, og konsertene tilbys klubbene til en subsidiert pris før sommeren 2024. Søknadsfrist er satt til torsdag 6. juni.

Et av Sørnorsk jazzsenters formål er å arrangere konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer. Jazzsenteret bidrar til at landsdelen får konserttilbud gjennom bl.a. å produsere regionale turnéer. Jazzsenteret betaler honorar og dekker reiseutgifter etter inngått avtale med band, management, bookingbyrå e.l.

Jazzsenteret tilbyr turnéene til jazzklubbene i regionen med klubbmedlemsskap i Norsk jazzforum til en subsidiert pris. De kan også tilbys andre lokale arrangører på steder i regionen der det ikke er lokal jazzklubb og konsertene ikke kommer i direkte konkurranse med medlemsklubbenes konserter.

Hvem kan søke om turné?

Alle band/musikere kan søke Sørnorsk jazzsenter om turné. Sørnorsk jazzsenters anser det som en viktig oppgave å også tilby turné-muligheter til regionale band/musikere.

Søknadsfrist

Søknadsfrist for regional barneturné høsten 2024 er satt til torsdag 6. juni. Det er kort frist i denne omgang. Dersom piloten blir en suksess og videreføres vil det lyses ut med lengre frister siden.

Søknadsskjema finner du her: Søknadsskjema barneturné – Sørnorsk jazzsenter (jazzinorge.no)

Hvordan behandles søknadene?

Et kunstnerisk utvalg bestående av fire personer fra styret har sammen med daglig leder i oppgave å velge ut hvilke band/artister som skal tilbys turnéer. Utvalget består av både musiker- og arrangør-representanter, og alle fylkene i regionen er representert. Sørnorsk jazzsenter har stor klubbrepresentasjon i styret og har på den måten en nær dialog med arrangørene som er mottakere av turnétilbudene våre.

Valgene av musikere og band gjøres på bakgrunn av de forespørslene/søknadene vi mottar fra band/artister/management, samt forslag fra utvalgsmedlemmene, styremedlemmer og klubber i regionen.

Søknadene for regional barneturné behandles i midten av juni 2024 slik at klubbene kan få tilbud om disse før sommeren. Alle som har søkt vil få tilbakemelding når band/prosjektene er valgt ut.

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder Sigrun Tara Øverland på e-post post@sornorskjazzsenter.no eller tlf. 454 73 686

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]