Nyheter

Tildelinger ad hoc-støtte mai

Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning, og pedagogiske tiltak. Vi fikk mange mange gode søknader til fristen 1. mai og vi har nå delt ut støtte til tiltak i hele Agder, Vestfold og Telemark. Støtten betyr mye for aktivitet både i vår region, og for utøvere fra vår region med prosjekter både innen- og utenlands. Støtten fra Sørnorsk jazzsenter har i flere tilfeller vært med å utløse annen lokal, regional eller nasjonal støtte.

Klubbene Urijazz og Tønsberg jazzklubb har fått støtte til en felles storbandkveld, samt festivalen Musikk i sentrum som arrangeres sammen med en rekke aktører i musikkmiljøet i Tønsberg. Storbandene Midt-Telemark Storband og Christianssand Storband har også fått støtte til to større konsertprosjekter.

Blant musikerne har Alice and the Mountain, Kristin Sevaldsen og MAST fått støtte til plateinnspillinger, og Inger Marie Gundersen har fått støtte til konserter.

Alle har ikke fått tildeling, og vi fullfinansierer ikke prosjekter. Om du ikke fikk støtte til ditt prosjekt til fristene i februar og mars kommer det nye muligheter 1. mai, 1. september og 1. november. Det er innført digitalt søknadsskjemaSe Retningslinjer og annen info om Ad hoc-støtteordningen her: Ad hoc- støtteordning.

Tildelinger mai:

Klubber
Urijazz og Tønsberg jazzklubb – felles storbandkveld 5 000
Urijazz, Tønsberg jazzklubb m.fl. – Musikk i Sentrum – (festival) 20 000
Storband
Midt-Telemark Storband – stor samarbeidskonsert 5 000
Christianssand Storband – stor samarbeidskonsert 5 000
Musikere
Inger Marie Gundersen – to konserter 7 000
Alice and the Mountain v/Bernt Andre Moen – plate 10 000
Kristin Sevaldsen – plate 7 000
Mast v/Regine Sophie Westgaard – plate 10 000

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]