Nyheter

Jazz-vår og sommer i sør!

Sør-Norge yrer av musikk og jazz nå i vår- og sommerhalvåret!

2.-5. mai arrangeres Fjordjazz i Sandefjord med blant annet Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu, Hilde Louise Orchestra, Hans Mathisen / Jason Rebello UK Quintet og Lars Erik Gudims orkester med Silya, i tillegg til både barnejazz med Rubbel & Beat, jazzmesse og nattjazz med Øystein Trolssås oktett!

Samme helg, 3.-4. mai, går også JAZZALARM 2024 – Grenland jazzzforum (grenlandjazzforum.no) i Porsgrunn med blant annet Bushman’s revenge, Jonas Cambien’s Macu Conu, Eivind Aarset, Hedvig Mollestads Terje Rypdal-tribute SKY MUSIC, Torun Eriksen og et gjenoppstått Victoria jazzband, samt workshop med Audun Kleive.

I månedsskiftet mai/juni er det klart Terrassejazz på Evje 31 mai-1. juni. På programmet står blant annet Neon Ion aka Natalie Sandtorv, Lars Jakob Rudjord med Kjempe-Jo, Commitment Band m/bl.a. Julian Haugland og Flokkdyr m/Kjetil Lund Alver. I tillegg til barnejazz-workshop, jazzparade med tma Sørnorsk ungdomsstorband og selvfølgelig jamsession utover natta!

I juni starter Parkjazz som holder det gående med konserter hver torsdag i Brekkeparken i Skien til og med midten av august. På programmet i år står blant annet Håkon Kornstad trio, Karin Krog, Audun Kleive/Ståle Storløkken/Eivind Aarset og Prima Vista Social Club.

27.-29. juni arrangeres også mandaljazz. På programmet står blant annet Ævestaden, I Like to Sleep, Harald Lassen, Andreas Røysum ensemble og Bixiga 70, i tillegg til barnejazz med Riti Ritimo, jam og parade med Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)

Og mot tampen av sommeren er det klart for Canal Street i Arendal 24.-27. juli. På jazz-programmet i år står blant annet Veslemøy Narvesen, Solveig Slettahjell Quartet, Helge Lien Trio feat. Tore Brunborg, Little North feat. Oscar Andreas Haug og Aarset + Storløkken + Kleive, i tillegg til jazzbrønsj, BarneStreet inkl. jazzverksted for barn, og jam!

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Nominer kandidater til Sørnorsk jazzsenter-pris eller stipend

Sørnorsk jazzsenter åpner opp for nominasjoner til pris og/eller stipend i 2024. Frist for nominasjoner er 20. august. Sørnorsk jazzsenter-prisen ble opprettet i 2013 og har til nå blitt utdelt ni ganger. Etter et par års opphold skal nå den tiende prisen eller stipendet deles ut. Styret i Sørnorsk jazzsenter har for 2024 vedtatt nye […]