Nyheter

Søknadsfrist om turneproduksjon 1. desember

Hva har Nils Petter Molvær, Red Kite, Scheen jazzorkester og Marit Sandvik og Nova Onda til felles? De var på Sørnorsk jazzsenter-turné i 2023!

1. desember er det søknadsfrist for turneene i 2025. Et av Sørnorsk jazzsenters formål er å arrangere konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer. Jazzsenteret bidrar til at landsdelen får konserttilbud gjennom bl.a. å produsere fire turnéer årlig – to på vårhalvåret og to på høsthalvåret. Jazzsenteret betaler honorar og dekker reiseutgifter etter inngått avtale med band, management, bookingbyrå e.l.

Jazzsenteret tilbyr turnéene til jazzklubbene i regionen med klubbmedlemsskap i Norsk jazzforum til en subsidiert pris. De kan også tilbys andre lokale arrangører på steder i regionen der det ikke er lokal jazzklubb og konsertene ikke kommer i direkte konkurranse med medlemsklubbenes konserter. De fleste av våre turnéer er på fra fem til åtte konserter og strekker seg geografisk fra Flekkefjord i sør-vest til Tønsberg, Sandefjord og Horten i sør-øst.

Hvem kan søke om turné?
Alle band/musikere kan søke Sørnorsk jazzsenter om turné. Sørnorsk jazzsenters anser det som en viktig oppgave å også tilby turné-muligheter til regionale band/musikere. Derfor er to av de fire årlige turnéene fortrinnsvis med regionale band/musikere, mens de to øvrige kan være med nasjonale eller utenlandske band/musikere.

Mer info finner du her: Turnéproduksjon . Og her finner du digitalt søknadsskjema: Søknadsskjema turnéproduksjon

Fra forsiden

Nyheter

Tildelinger ad hoc-støtte 2023

Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning, og pedagogiske tiltak. Vi har fått mange gode søknader i år, og har delt ut støtte til både festivaler, klubber, storband og musikere, samt pedagogiske tiltak i Agder, Vestfold og Telemark. Støtten betyr mye for aktivitet både i vår […]

Nyheter

Scheen Jazzorkester & Fredrik Ljungkvist på jubileumsturné

Sørnorsk jazzsenter fyller 25 år i år og sender hele regionens store profesjonelle jazzensemble Scheen Jazzorkester ut på en heidundrende jubileumsturné til både Agder, Vestfold og Telemark!   Nyskrevet musikk på veien SandefjordJazz, Arendal jazzklubb, Skiensjazzdraget og Flekkefjord jazzklubb får besøk av det 12 personers store Scheen jazzorkester når Sørnorsk jazzsenter sender av gårde årets […]