Nyheter

Søknadsfrist om turneproduksjon 1. desember

Hva har Nils Petter Molvær, Red Kite, Scheen jazzorkester og Marit Sandvik og Nova Onda til felles? De var på Sørnorsk jazzsenter-turné i 2023!

1. desember er det søknadsfrist for turneene i 2025. Et av Sørnorsk jazzsenters formål er å arrangere konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer. Jazzsenteret bidrar til at landsdelen får konserttilbud gjennom bl.a. å produsere fire turnéer årlig – to på vårhalvåret og to på høsthalvåret. Jazzsenteret betaler honorar og dekker reiseutgifter etter inngått avtale med band, management, bookingbyrå e.l.

Jazzsenteret tilbyr turnéene til jazzklubbene i regionen med klubbmedlemsskap i Norsk jazzforum til en subsidiert pris. De kan også tilbys andre lokale arrangører på steder i regionen der det ikke er lokal jazzklubb og konsertene ikke kommer i direkte konkurranse med medlemsklubbenes konserter. De fleste av våre turnéer er på fra fem til åtte konserter og strekker seg geografisk fra Flekkefjord i sør-vest til Tønsberg, Sandefjord og Horten i sør-øst.

Hvem kan søke om turné?
Alle band/musikere kan søke Sørnorsk jazzsenter om turné. Sørnorsk jazzsenters anser det som en viktig oppgave å også tilby turné-muligheter til regionale band/musikere. Derfor er to av de fire årlige turnéene fortrinnsvis med regionale band/musikere, mens de to øvrige kan være med nasjonale eller utenlandske band/musikere.

Mer info finner du her: Turnéproduksjon . Og her finner du digitalt søknadsskjema: Søknadsskjema turnéproduksjon

Fra forsiden

Nyheter

Jazz-vår og sommer i sør!

Sør-Norge yrer av musikk og jazz nå i vår- og sommerhalvåret! 2.-5. mai arrangeres Fjordjazz i Sandefjord med blant annet Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu, Hilde Louise Orchestra, Hans Mathisen / Jason Rebello UK Quintet og Lars Erik Gudims orkester med Silya, i tillegg til både barnejazz med Rubbel & Beat, jazzmesse og nattjazz […]

Nyheter

1. mai er det søknadsfrist for ad hoc-støtte

Gjør som Kristin Sevaldsen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført fire årlige søknadsfrister på Ad hoc-støtten: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november. Festivaler har én årlig søknadsfrist: 1. mars Nå nærmer vi oss årets andre […]