Nyheter

Studentmøte 26. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og i høst arrangeres for første gang studentmøte i samarbeid med Norsk jazzforum, UiA og de andre høyere musikkutdanningene i Norge. Det blir faglig program med informasjon og muligheter for diskusjoner og innspill, og det serveres pizza og drikke.

Når: torsdag 26. oktober kl. 15–17
Hvor: UiA, rom G1 017
Påmelding: Påmeldingsskjema – Påmeldingsfrist 19/10!

Påmeldte får en kalenderinvitasjon med mer informasjon om sted og program i din region. Det er også mulig å dele invitasjonen med medstudenter.

På programmet står først en lokal/regional bolk med regionale jazzsentre i øst, vest, sør, nord og midt, og deretter en digital bolk mellom musikkhøgskolene UiS, UiT, UiA, NTNU, Norges musikkhøgskole og Griegakademiet, samt Creo, Jazznytt og Norsk jazzforum. Der får dere høre mer om hvordan Creo, Jazznytt og Norsk jazzforum arbeider for musikere og studenter.

I fjor inviterte Norsk jazzforum for første gang til et digitalt studentmøte om kjønnsbalansen i Jazzintro, hvor det kom mange innspill. Som følge av dette er kriteriene for lanseringsprogrammet endret. De nye kriteriene vil bli presentert i møtet.

Fra forsiden

Nyheter

Jazz-vår og sommer i sør!

Sør-Norge yrer av musikk og jazz nå i vår- og sommerhalvåret! 2.-5. mai arrangeres Fjordjazz i Sandefjord med blant annet Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu, Hilde Louise Orchestra, Hans Mathisen / Jason Rebello UK Quintet og Lars Erik Gudims orkester med Silya, i tillegg til både barnejazz med Rubbel & Beat, jazzmesse og nattjazz […]

Nyheter

1. mai er det søknadsfrist for ad hoc-støtte

Gjør som Kristin Sevaldsen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført fire årlige søknadsfrister på Ad hoc-støtten: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november. Festivaler har én årlig søknadsfrist: 1. mars Nå nærmer vi oss årets andre […]