Nyheter

Musikermøte 25. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets musikermøte klart! Vi har vært så heldige å få med oss Torun Eriksen og Jan Bang som begge bor og jobber i regionen vår. Etter møtet er det mulighet å fortsette videre på konsert med A Tonic for the Troops.

Når: onsdag 25. oktober kl.17:30-19:30 + konsert kl.20 for de som har mulighet
Hvor: Bølgen bærekraftsenter i Dronningens gate 2A
Påmelding: Påmeldingsskjema – Påmeldingsfrist 19/10!

Vi håper så mange som mulig vil delta fysisk, med det er også mulig å delta på møtet digitalt. Velger du digital deltakelse i skjemaet vil du få tilsendt lenke.

Program:

  • «Om å drifte band» – tanker og tips rundt det musikalske, praktiske og sosiale
  • «Stay in the game» – hvordan utvikle seg over tid som musiker

Torun Eriksen og Jan Bang samtaler rundt disse to temaene

  • Kontoret sier hei – ny daglig leder oppdaterer på hva kontoret jobber med om dagen, og ønsker gjerne også å høre hva dere vil vi skal gjøre mer og mindre av!

Etter møtet går vi videre til konsert på Kristiansand jazzvesen med kl.20.00 med A Tonic for the Troops . Alle som deltar på møtet får billett til medlemspris. Mer info og billetter her: A tonic for the troops — info på nettside / A tonic for the troops – event på Facebook

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Nominer kandidater til Sørnorsk jazzsenter-pris eller stipend

Sørnorsk jazzsenter åpner opp for nominasjoner til pris og/eller stipend i 2024. Frist for nominasjoner er 20. august. Sørnorsk jazzsenter-prisen ble opprettet i 2013 og har til nå blitt utdelt ni ganger. Etter et par års opphold skal nå den tiende prisen eller stipendet deles ut. Styret i Sørnorsk jazzsenter har for 2024 vedtatt nye […]