Nyheter

Musikere og arrangører: 1. september er det søknadsfrist!

Gjør som Jazzfest Skien, og søk ad hoc-midler! Vår dyktige helårsarrangør Skiensjazzdraget mottok støtte til årets festival som blant annet inkluderte barnekonserten «Kyllingen som ikke kunne synge»

Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler gjennom vår ad hoc-støtteordning. Formålet er å bidra til økt aktivitet i regi av utøvere og konsertarrangører hjemmehørende i Agder og Vestfold og Telemark. Det er innført digitalt søknadsskjema og fire årlige søknadsfrister: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november. Se Retningslinjer og annen info om Ad hoc-støtteordningen på nettsiden vår: Ad hoc-støtteordning

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Nominer kandidater til Sørnorsk jazzsenter-pris eller stipend

Sørnorsk jazzsenter åpner opp for nominasjoner til pris og/eller stipend i 2024. Frist for nominasjoner er 20. august. Sørnorsk jazzsenter-prisen ble opprettet i 2013 og har til nå blitt utdelt ni ganger. Etter et par års opphold skal nå den tiende prisen eller stipendet deles ut. Styret i Sørnorsk jazzsenter har for 2024 vedtatt nye […]