Nyheter

Jazz-sommer i sør!

Sør-Norge yrer av musikk og jazz nå i sommerhalvåret! Flere jazzfestivaler har gått av stabelen allerede, som Jazzfest Skien, Fjordjazz i Sandefjord og Terrassejazz på Evje. Men det er fortsatt mye bra som står på programmet!

Nå i juni starter Parkjazz som holder det gående med konserter hver torsdag i Brekkeparken i Skien til og med 10. august. På programmet står blant annet Solveig Slettahjell, Gunhild Carling, Majken Christiansen, Hilde Louise Asbjørnsen og Salto Mortale.

29. juni – 1. juli arrangeres mandaljazz. På programmet står blant annet: D’Sound, Bushmans Revenge, Marianna Sangita & Trondheim Jazz Orchestra, Veslemøy Narvesen Extension og Anja Lauvdal. I tillegg gjester vårt eget vårt eget Sørnorsk ungdomsstorband festivalen.

26.-29. juli er det klart for Canal Street i Arendal. På programmet står blant annet Beathoven, Anneli Drecker & Ketil Bjørnstad, Tord Gustavsen trio, Elephant 9 og Gurls og Trondheim Jazz Orchestra.

Før Punkt-festivalen 31. august- 2. september i Kristiansand. På programmet står blant annet Erlend Apneseth & Joanna Duda, Maciej Obara, Anja Lauvdal, Ole Morten Vågan & Veslemøy Narvesen, Benedicte Maurseths «Hárr» feat. Mats Eilertsen, Håkon Stene & Morten Qvenild, Eivind Aarset, Jan Bang feat. Hamid Drake, Audun Erlien & Nona Hendryxog, DJ Strangefruit og selvfølgelig en rekke live remixer.

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]