Nyheter

Jazz-sommer i sør!

Sør-Norge yrer av musikk og jazz nå i sommerhalvåret! Flere jazzfestivaler har gått av stabelen allerede, som Jazzfest Skien, Fjordjazz i Sandefjord og Terrassejazz på Evje. Men det er fortsatt mye bra som står på programmet!

Nå i juni starter Parkjazz som holder det gående med konserter hver torsdag i Brekkeparken i Skien til og med 10. august. På programmet står blant annet Solveig Slettahjell, Gunhild Carling, Majken Christiansen, Hilde Louise Asbjørnsen og Salto Mortale.

29. juni – 1. juli arrangeres mandaljazz. På programmet står blant annet: D’Sound, Bushmans Revenge, Marianna Sangita & Trondheim Jazz Orchestra, Veslemøy Narvesen Extension og Anja Lauvdal. I tillegg gjester vårt eget vårt eget Sørnorsk ungdomsstorband festivalen.

26.-29. juli er det klart for Canal Street i Arendal. På programmet står blant annet Beathoven, Anneli Drecker & Ketil Bjørnstad, Tord Gustavsen trio, Elephant 9 og Gurls og Trondheim Jazz Orchestra.

Før Punkt-festivalen 31. august- 2. september i Kristiansand. På programmet står blant annet Erlend Apneseth & Joanna Duda, Maciej Obara, Anja Lauvdal, Ole Morten Vågan & Veslemøy Narvesen, Benedicte Maurseths «Hárr» feat. Mats Eilertsen, Håkon Stene & Morten Qvenild, Eivind Aarset, Jan Bang feat. Hamid Drake, Audun Erlien & Nona Hendryxog, DJ Strangefruit og selvfølgelig en rekke live remixer.

Fra forsiden

Nyheter

Klubb- og festivalmøte 24. oktober i Porsgrunn

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets klubb- og festivalmøte klart! Nytt av året er at vi inkluderer festivalene i møtet, og vi håper mange både klubber og festivaler tar turen! Det må gjerne delta flere fra samme klubb eller festival. Etter møtet er det mulig […]

Nyheter

Musikermøte 25. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets musikermøte klart! Vi har vært så heldige å få med oss Torun Eriksen og Jan Bang som begge bor og jobber i regionen vår. Etter møtet er det mulighet å fortsette videre på konsert med A Tonic for the […]