Nyheter

Fjordjazzfestivalen 2023 i Sandefjord nærmer seg!

Festivalen arrangeres torsdag 04. til søndag 07. mai.


Fjordjazz er en av de nyere festivalene i Sørnorsk-regionen. Årets festival er den tredje i rekken.
På programmet står 9 konserter med stor stilistisk bredde i løpet av de fire dagene festivalen varer.
På forskjellige scener i byen får du oppleve profilerte norske musikere og band, også fra Sandefjords eget blomstrende jazzmiljø, og noen utenlandske musikere.
Her er lenke til festivalens hjemmeside: FjordJazz – Jazzfestival  Der finner du informasjon om programmet, artistene, hvor du får kjøpt billetter, m.m.
Bruk den første helgen i mai på Fjordjazz  i Sandefjord!

Fra forsiden

Nyheter

1. mars er festivalenes søknadsfrist

Gjør som Punkt-festivalen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført søknadsfrister på Ad hoc-støtten, og festivalene har én årlig søknadsfrist: 1. mars. Nå nærmer vi oss årets  frist, og det må søkes minimum en måned før tiltaket gjennomføres. Det er […]

Nyheter

COPAGDER: ACT24 – Action, Culture, Technology

14.-15.mars er det klart for kultur- og bærekraftsymposiet COPAGDER: ACT24 i regi av Arena for Bærekraft, Musikkontoret SØRF, Agder Kunstsenter, Sørnorsk Filmsenter, Scenekunst Sør, Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Bølgen Bærekraftsenter, Hovedorganisasjonen Virke, NOKU (Norsk Kulturforum), NKA (Norske Kulturarrangører), Kristiansand Kommune, Ravnedalen Live og oss i Sørnorsk jazzsenter. Vi inviterer og utfordrer På COPAGDER: ACT24 presenterer vi […]