Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Like over påske, nærmere bestemt fra torsdag 13. til lørdag 15. april, er det klart for Jazzfest Skien. Festivalen arrangeres av jazzklubben Skiensjazzdraget.
Det blir tre dager med en rekke flotte konserter med flere av landets fremste jazzmusikere og band på forskjellige scener i byen.

Norsk jazzforum har lagt sitt landsmøte til Skien denne helgen med Skiensjazzdraget og Sørnorsk jazzsenter som lokalt vertskap. Det har åpnet for et samarbeid som gjør at Skien virkelig bobler over av jazz fra torsdag og gjennom helgen.

I tillegg til alle konsertene på Jazzfest Skien-programmet, skal premieren på Norsk jazzforums Jazzpris-utdeling finne sted i Ibsenhuset på kvelden lørdag den 15. En rekke priser skal deles ut spekket med musikalske innslag. Jazzpris-arrangementet er åpent for publikum, så det er bare å finne veien til Ibsenhuset!

Her er lenke til Jazzfest Skien-programmet med info om band, spillesteder, Jazzpris-arrangementet, billettkjøp m.m.: Jazzfest Skien | Jazzklubben i Skien – etablert 2009. (skiensjazzdraget.no)

Fra forsiden

Nyheter

Terrassejazz 2023 på Evje nærmer seg!

Den lille og intime jazzfestivalen Terrassejazz på Evje går i år over to dager; fredag 02. og lørdag 03. juni. De driftige folkene i Dølen Konsertserie står bak festivalen som arrangeres for 6. gang. På fredagen blir det konserter på scenen på Dølen Hotel med Rick Ashtray og Wizrd før kvelden avsluttes med jam. Lørdagen […]

Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker. Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for […]

Konserter