Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Like over påske, nærmere bestemt fra torsdag 13. til lørdag 15. april, er det klart for Jazzfest Skien. Festivalen arrangeres av jazzklubben Skiensjazzdraget.
Det blir tre dager med en rekke flotte konserter med flere av landets fremste jazzmusikere og band på forskjellige scener i byen.

Norsk jazzforum har lagt sitt landsmøte til Skien denne helgen med Skiensjazzdraget og Sørnorsk jazzsenter som lokalt vertskap. Det har åpnet for et samarbeid som gjør at Skien virkelig bobler over av jazz fra torsdag og gjennom helgen.

I tillegg til alle konsertene på Jazzfest Skien-programmet, skal premieren på Norsk jazzforums Jazzpris-utdeling finne sted i Ibsenhuset på kvelden lørdag den 15. En rekke priser skal deles ut spekket med musikalske innslag. Jazzpris-arrangementet er åpent for publikum, så det er bare å finne veien til Ibsenhuset!

Her er lenke til Jazzfest Skien-programmet med info om band, spillesteder, Jazzpris-arrangementet, billettkjøp m.m.: Jazzfest Skien | Jazzklubben i Skien – etablert 2009. (skiensjazzdraget.no)

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]

Nyheter

1. mai er det søknadsfrist for ad hoc-støtte

Gjør som Kristin Sevaldsen, og søk ad hoc-midler! Sørnorsk jazzsenter setter hvert år av midler til ulike formål gjennom vår egen ad hoc- støtteordning. Det er innført fire årlige søknadsfrister på Ad hoc-støtten: 1. februar, 1. mai, 1. september og 1. november. Festivaler har én årlig søknadsfrist: 1. mars Nå nærmer vi oss årets andre […]