Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Like over påske, nærmere bestemt fra torsdag 13. til lørdag 15. april, er det klart for Jazzfest Skien. Festivalen arrangeres av jazzklubben Skiensjazzdraget.
Det blir tre dager med en rekke flotte konserter med flere av landets fremste jazzmusikere og band på forskjellige scener i byen.

Norsk jazzforum har lagt sitt landsmøte til Skien denne helgen med Skiensjazzdraget og Sørnorsk jazzsenter som lokalt vertskap. Det har åpnet for et samarbeid som gjør at Skien virkelig bobler over av jazz fra torsdag og gjennom helgen.

I tillegg til alle konsertene på Jazzfest Skien-programmet, skal premieren på Norsk jazzforums Jazzpris-utdeling finne sted i Ibsenhuset på kvelden lørdag den 15. En rekke priser skal deles ut spekket med musikalske innslag. Jazzpris-arrangementet er åpent for publikum, så det er bare å finne veien til Ibsenhuset!

Her er lenke til Jazzfest Skien-programmet med info om band, spillesteder, Jazzpris-arrangementet, billettkjøp m.m.: Jazzfest Skien | Jazzklubben i Skien – etablert 2009. (skiensjazzdraget.no)

Fra forsiden

Nyheter

Klubb- og festivalmøte 24. oktober i Porsgrunn

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets klubb- og festivalmøte klart! Nytt av året er at vi inkluderer festivalene i møtet, og vi håper mange både klubber og festivaler tar turen! Det må gjerne delta flere fra samme klubb eller festival. Etter møtet er det mulig […]

Nyheter

Musikermøte 25. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets musikermøte klart! Vi har vært så heldige å få med oss Torun Eriksen og Jan Bang som begge bor og jobber i regionen vår. Etter møtet er det mulighet å fortsette videre på konsert med A Tonic for the […]