Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Like over påske, nærmere bestemt fra torsdag 13. til lørdag 15. april, er det klart for Jazzfest Skien. Festivalen arrangeres av jazzklubben Skiensjazzdraget.
Det blir tre dager med en rekke flotte konserter med flere av landets fremste jazzmusikere og band på forskjellige scener i byen.

Norsk jazzforum har lagt sitt landsmøte til Skien denne helgen med Skiensjazzdraget og Sørnorsk jazzsenter som lokalt vertskap. Det har åpnet for et samarbeid som gjør at Skien virkelig bobler over av jazz fra torsdag og gjennom helgen.

I tillegg til alle konsertene på Jazzfest Skien-programmet, skal premieren på Norsk jazzforums Jazzpris-utdeling finne sted i Ibsenhuset på kvelden lørdag den 15. En rekke priser skal deles ut spekket med musikalske innslag. Jazzpris-arrangementet er åpent for publikum, så det er bare å finne veien til Ibsenhuset!

Her er lenke til Jazzfest Skien-programmet med info om band, spillesteder, Jazzpris-arrangementet, billettkjøp m.m.: Jazzfest Skien | Jazzklubben i Skien – etablert 2009. (skiensjazzdraget.no)

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]