Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker.

Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for Sortland jazz- og viseklubb og Sortland jazzfestival. Hun har også tidligere vært leder for konsertarrangøren Havresekken, daglig leder for AKKS Oslo og varamedlem i Norsk jazzforums styre.

«Med denne bakgrunnen, kombinert med kompetanse innen administrasjon og ledelse og stort engasjement for jazz, får vi en daglig leder med de kvalifikasjonene vi var på jakt etter. Vi ser fram til et meget godt samarbeid til beste for Sørnorsk jazzsenter», sier styreleder Ragnar Nilssen.

«Det skjer mye spennende innenfor jazzen i Agder, Vestfold og Telemark med mange musikere, band, storband, jazzklubber og festivaler som skaper musikk og opplevelser året rundt. Jeg ser frem til å bli kjent med alle sammen og se hvilke muligheter som finnes både i regionen vår, ellers i landet og internasjonalt», kommenterer Sigrun Tara Øverland som tiltrer stillingen i juni.

Fra forsiden

Nyheter

Klubb- og festivalmøte 24. oktober i Porsgrunn

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets klubb- og festivalmøte klart! Nytt av året er at vi inkluderer festivalene i møtet, og vi håper mange både klubber og festivaler tar turen! Det må gjerne delta flere fra samme klubb eller festival. Etter møtet er det mulig […]

Nyheter

Musikermøte 25. oktober i Kristiansand

Vi arrangerer årlig møter for våre medlemmer i regionen, og nå er endelig programmet for årets musikermøte klart! Vi har vært så heldige å få med oss Torun Eriksen og Jan Bang som begge bor og jobber i regionen vår. Etter møtet er det mulighet å fortsette videre på konsert med A Tonic for the […]