Nyheter

Stillingsutlysning: Daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Vår daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og vi søker etter deg som vil videreføre dette viktige og varierte arbeidet for regionens jazzliv.

Sørnorsk jazzsenter produserer turnéer og konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer, driver rekrutterings- og talentutviklingsprosjekter, gir tilskudd til festivaler og musikere og utvikler regionens musiker- og konsertarrangørmiljøer. Vi ivaretar nasjonale og regionale oppgaver på jazzfeltet.

Vi kan tilby en spennende, utviklende og selvstendig stilling i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Ønsket tiltredelse: 01.06.2023. Daglig leder rapporterer til styret ved styreleder. For nærmere informasjon, ta kontakt med styreleder Ragnar Nilssen, nilssenragnar@gmail.com, tlf. 913 02 361, eller nestleder Janne Johnsen, jannejohnsen@hotmail.com, tlf. 975 21 449.

Lenke til utlysningstekst med utfyllende informasjon om arbeidsoppgaver, ønskede kvalifikasjoner m.m.: Daglig leder Sørnorsk jazzsenter – utlysningstekst

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til post@sornorskjazzsenter.no. Søknadsfrist: 12.12.2022.

 

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]