Nyheter

Stillingsutlysning: Daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Vår daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og vi søker etter deg som vil videreføre dette viktige og varierte arbeidet for regionens jazzliv.

Sørnorsk jazzsenter produserer turnéer og konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer, driver rekrutterings- og talentutviklingsprosjekter, gir tilskudd til festivaler og musikere og utvikler regionens musiker- og konsertarrangørmiljøer. Vi ivaretar nasjonale og regionale oppgaver på jazzfeltet.

Vi kan tilby en spennende, utviklende og selvstendig stilling i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Ønsket tiltredelse: 01.06.2023. Daglig leder rapporterer til styret ved styreleder. For nærmere informasjon, ta kontakt med styreleder Ragnar Nilssen, nilssenragnar@gmail.com, tlf. 913 02 361, eller nestleder Janne Johnsen, jannejohnsen@hotmail.com, tlf. 975 21 449.

Lenke til utlysningstekst med utfyllende informasjon om arbeidsoppgaver, ønskede kvalifikasjoner m.m.: Daglig leder Sørnorsk jazzsenter – utlysningstekst

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til post@sornorskjazzsenter.no. Søknadsfrist: 12.12.2022.

 

Fra forsiden

Nyheter

Terrassejazz 2023 på Evje nærmer seg!

Den lille og intime jazzfestivalen Terrassejazz på Evje går i år over to dager; fredag 02. og lørdag 03. juni. De driftige folkene i Dølen Konsertserie står bak festivalen som arrangeres for 6. gang. På fredagen blir det konserter på scenen på Dølen Hotel med Rick Ashtray og Wizrd før kvelden avsluttes med jam. Lørdagen […]

Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker. Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for […]

Konserter