Nyheter

Stillingsutlysning: Daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Vår daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og vi søker etter deg som vil videreføre dette viktige og varierte arbeidet for regionens jazzliv.

Sørnorsk jazzsenter produserer turnéer og konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer, driver rekrutterings- og talentutviklingsprosjekter, gir tilskudd til festivaler og musikere og utvikler regionens musiker- og konsertarrangørmiljøer. Vi ivaretar nasjonale og regionale oppgaver på jazzfeltet.

Vi kan tilby en spennende, utviklende og selvstendig stilling i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Ønsket tiltredelse: 01.06.2023. Daglig leder rapporterer til styret ved styreleder. For nærmere informasjon, ta kontakt med styreleder Ragnar Nilssen, nilssenragnar@gmail.com, tlf. 913 02 361, eller nestleder Janne Johnsen, jannejohnsen@hotmail.com, tlf. 975 21 449.

Lenke til utlysningstekst med utfyllende informasjon om arbeidsoppgaver, ønskede kvalifikasjoner m.m.: Daglig leder Sørnorsk jazzsenter – utlysningstekst

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til post@sornorskjazzsenter.no. Søknadsfrist: 12.12.2022.

 

Fra forsiden

Nyheter

Ayumi Tanaka Trio på Sørnorsk-turné 10. – 16. november

Når Ayumi Tanaka Trio skal på Sørnorsk jazzsenter-turné, får Grenland Jazzforum, Flekkefjord Jazzklubb, Mandal Jazzklubb, Arendal Jazzklubb, Urijazz jazzklubb i Tønsberg og Kristiansand Jazzvesen besøk. Pianist Ayumi Tanaka flyttet til Oslo fra Japan i 2011. I løpet av årene som har gått siden da, har hun etablert seg en av Norges mest spennende og anerkjente […]