Nyheter

Mandaljazz 2022: Torsdag 30. juni – lørdag 02. juli

Det nærmer seg Mandaljazz igjen, og som alltid er det mange spennende konsertopplevelser å glede seg til på festivalprogrammet. I tillegg er den spesielle Mandaljazz-atmosfæren en opplevelse i seg selv.

Denne 9. utgaven av festivalen starter torsdag 30.06. kl. 18:00 med mandalitten Stein Austrud og hans Ensemble i Uranienborg Parkeringshus og avsluttes lørdag 02.07. kl. 23:00 med danske The KutiMangos i festivalteltet på Kulturfabrikk-området. Lokale – og stadig flere tilreisende – jazzentusiaster kan i løpet av de tre festivaldagene få med seg en rekke konserter med topp norske og nordiske band og musikere.

Musikalsk spenner konsertene fra fri-impro til det mer pop-rock baserte, og mellom dette mye annet av kjente – og kanskje ukjente – jazzmusikalske uttrykk.
Se hele programmet og presentasjon av band her: Mandaljazz | 30. juni – 2. juli 2022  Der finner du også lenke til billettkjøp og praktisk info.
Legg inn et Mandaljazz-besøk når juni glir over i juli. Det kommer du ikke til å angre på!

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]