Nyheter

Mandaljazz 2022: Torsdag 30. juni – lørdag 02. juli

Det nærmer seg Mandaljazz igjen, og som alltid er det mange spennende konsertopplevelser å glede seg til på festivalprogrammet. I tillegg er den spesielle Mandaljazz-atmosfæren en opplevelse i seg selv.

Denne 9. utgaven av festivalen starter torsdag 30.06. kl. 18:00 med mandalitten Stein Austrud og hans Ensemble i Uranienborg Parkeringshus og avsluttes lørdag 02.07. kl. 23:00 med danske The KutiMangos i festivalteltet på Kulturfabrikk-området. Lokale – og stadig flere tilreisende – jazzentusiaster kan i løpet av de tre festivaldagene få med seg en rekke konserter med topp norske og nordiske band og musikere.

Musikalsk spenner konsertene fra fri-impro til det mer pop-rock baserte, og mellom dette mye annet av kjente – og kanskje ukjente – jazzmusikalske uttrykk.
Se hele programmet og presentasjon av band her: Mandaljazz | 30. juni – 2. juli 2022  Der finner du også lenke til billettkjøp og praktisk info.
Legg inn et Mandaljazz-besøk når juni glir over i juli. Det kommer du ikke til å angre på!

Fra forsiden

Nyheter

Liljas jazzverden

I april kommer gitarist Lilja på turné til Agder, Vestfold og Telemark med sin musikk inspirert av musikk fra hele verden. Ni jazzklubber får besøk, og LILJA slipper også en ny låt i forbindelse med turnéen. Jazzen møter verden LILJA  er soloprosjektet til Oddrun Lilja Jonsdottir, en allsidig og nyskapende komponist og gitarist fra Oslo […]

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]