Nyheter

Mandaljazz 2022: Torsdag 30. juni – lørdag 02. juli

Det nærmer seg Mandaljazz igjen, og som alltid er det mange spennende konsertopplevelser å glede seg til på festivalprogrammet. I tillegg er den spesielle Mandaljazz-atmosfæren en opplevelse i seg selv.

Denne 9. utgaven av festivalen starter torsdag 30.06. kl. 18:00 med mandalitten Stein Austrud og hans Ensemble i Uranienborg Parkeringshus og avsluttes lørdag 02.07. kl. 23:00 med danske The KutiMangos i festivalteltet på Kulturfabrikk-området. Lokale – og stadig flere tilreisende – jazzentusiaster kan i løpet av de tre festivaldagene få med seg en rekke konserter med topp norske og nordiske band og musikere.

Musikalsk spenner konsertene fra fri-impro til det mer pop-rock baserte, og mellom dette mye annet av kjente – og kanskje ukjente – jazzmusikalske uttrykk.
Se hele programmet og presentasjon av band her: Mandaljazz | 30. juni – 2. juli 2022  Der finner du også lenke til billettkjøp og praktisk info.
Legg inn et Mandaljazz-besøk når juni glir over i juli. Det kommer du ikke til å angre på!

Fra forsiden

Nyheter

Parkjazz 2022 starter torsdag 23. juni

Konsertserien Parkjazz i Skien har blitt en fast og kjærkommen del av jazztilbudet på sommeren i Grenlands-regionen. På den flotte utendørs konsertarenaen i Brekkeparken med plass til rundt 900 publikummere og praktfull utsikt over Skien, presenteres det jazz hver torsdag gjennom sommeren fra andre halvdel av  juni til midten av august. Årets Parkjazzsesong starter torsdag […]

Nyheter

JAZZALARM 03. og 04. juni i regi av Grenland Jazzforum nærmer seg!

Grenland Jazzforum har jobbet med en ny festival siden 2019. Covid-19 har stått i veien for gjennomføringen to ganger, men nå er det endelig klart for festival! Konsertene finner sted i Ælvespeilet i Porsgrunn, og programmet viser at det er veldig mye å glede seg til: Her er lenke til Grenland Jazzforums nye nettside: JAZZALARM! (wordpress.com)  Der […]

Konserter