Nyheter

Mandaljazz 2022: Torsdag 30. juni – lørdag 02. juli

Det nærmer seg Mandaljazz igjen, og som alltid er det mange spennende konsertopplevelser å glede seg til på festivalprogrammet. I tillegg er den spesielle Mandaljazz-atmosfæren en opplevelse i seg selv.

Denne 9. utgaven av festivalen starter torsdag 30.06. kl. 18:00 med mandalitten Stein Austrud og hans Ensemble i Uranienborg Parkeringshus og avsluttes lørdag 02.07. kl. 23:00 med danske The KutiMangos i festivalteltet på Kulturfabrikk-området. Lokale – og stadig flere tilreisende – jazzentusiaster kan i løpet av de tre festivaldagene få med seg en rekke konserter med topp norske og nordiske band og musikere.

Musikalsk spenner konsertene fra fri-impro til det mer pop-rock baserte, og mellom dette mye annet av kjente – og kanskje ukjente – jazzmusikalske uttrykk.
Se hele programmet og presentasjon av band her: Mandaljazz | 30. juni – 2. juli 2022  Der finner du også lenke til billettkjøp og praktisk info.
Legg inn et Mandaljazz-besøk når juni glir over i juli. Det kommer du ikke til å angre på!

Fra forsiden

Nyheter

Terrassejazz 2023 på Evje nærmer seg!

Den lille og intime jazzfestivalen Terrassejazz på Evje går i år over to dager; fredag 02. og lørdag 03. juni. De driftige folkene i Dølen Konsertserie står bak festivalen som arrangeres for 6. gang. På fredagen blir det konserter på scenen på Dølen Hotel med Rick Ashtray og Wizrd før kvelden avsluttes med jam. Lørdagen […]

Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker. Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for […]

Konserter