Nyheter

Mandaljazz 2022: Torsdag 30. juni – lørdag 02. juli

Det nærmer seg Mandaljazz igjen, og som alltid er det mange spennende konsertopplevelser å glede seg til på festivalprogrammet. I tillegg er den spesielle Mandaljazz-atmosfæren en opplevelse i seg selv.

Denne 9. utgaven av festivalen starter torsdag 30.06. kl. 18:00 med mandalitten Stein Austrud og hans Ensemble i Uranienborg Parkeringshus og avsluttes lørdag 02.07. kl. 23:00 med danske The KutiMangos i festivalteltet på Kulturfabrikk-området. Lokale – og stadig flere tilreisende – jazzentusiaster kan i løpet av de tre festivaldagene få med seg en rekke konserter med topp norske og nordiske band og musikere.

Musikalsk spenner konsertene fra fri-impro til det mer pop-rock baserte, og mellom dette mye annet av kjente – og kanskje ukjente – jazzmusikalske uttrykk.
Se hele programmet og presentasjon av band her: Mandaljazz | 30. juni – 2. juli 2022  Der finner du også lenke til billettkjøp og praktisk info.
Legg inn et Mandaljazz-besøk når juni glir over i juli. Det kommer du ikke til å angre på!

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk jazzsenter-prisen for 2021 til Bjørn Charles Dreyer

Styret i Sørnorsk jazzsenter har besluttet å tildele Sørnorsk jazzsenter-prisen for 2021 til musiker og komponist Bjørn Charles Dreyer fra Mandal. Prisen ble utdelt lørdag 17.09.22 i forbindelse med Mandal Jazzklubbs konsert på Sørnorsk jazzsenter-turnéen med Ellen Andrea Wang Trio. Sørnorsk jazzsenter legger dette til grunn for tildelingen: «Musiker Bjørn Charles Dreyer er bosatt i […]

Nyheter

Ellen Andrea Wang Trio på Sørnorsk jazzsenter-turné

8 konserter i Sørnorskregionen fra 16. til 23. september. Når Ellen Andrea Wang Trio skal på Sørnorsk jazzsenter-turné, får Risør Jazzklubb, Mandal Jazzklubb, Flekkefjord Jazzklubb, Kristiansand Jazzvesen, Skiensjazzdraget, Arendal Jazzklubb, Dølen konsertserie på Evje og Bø Jazzklubb besøk.      Ellen Andrea Wang har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets […]