Nyheter

Fjordjazzfestivalen 2022 i Sandefjord nærmer seg!


Den andre utgaven av Fjordjazzfestivalen i Sandefjord er ikke langt unna. Festivalen som ble arrangert første gang i fjor, går over fire dager fra torsdag 28. april til søndag 01. mai.

På programmet står 8 konserter som favner vidt sjangermessig. Som festival-styret skriver på hjemmesiden: «Fjordjazz er en jazzfestival med ambisjoner om å levere musikkopplevelser med god kvalitet og bredde. Programmet består av konserter for enhver musikksmak, fremført av nasjonale musikere.»

Blant artistene på årets festival finner vi musikere og band fra Sandefjords jazzmiljø, flere profilerte norske jazzmusikere og også noen utenlandske musikere.
Her finner du er lenke til programoversikten, artist-presentasjoner, billettkjøp m.m.: FjordJazz – Jazzfestival

Ta turen til Fjordjazz i Sandefjord! Det blir fire flotte jazzdager!

 

Fra forsiden

Nyheter

JAZZALARM 03. og 04. juni i regi av Grenland Jazzforum nærmer seg!

Den andre utgaven av Fjordjazzfestivalen i Sandefjord er ikke langt unna. Festivalen som ble arrangert første gang i fjor, går over fire dager fra torsdag 28. april til søndag 01. mai. På programmet står 8 konserter som favner vidt sjangermessig. Som festival-styret skriver på hjemmesiden: «Fjordjazz er en jazzfestival med ambisjoner om å levere musikkopplevelser med god kvalitet […]

Nyheter

Terrassejazz i regi av Dølen Konsertserie på Evje nærmer seg!

Den andre utgaven av Fjordjazzfestivalen i Sandefjord er ikke langt unna. Festivalen som ble arrangert første gang i fjor, går over fire dager fra torsdag 28. april til søndag 01. mai. På programmet står 8 konserter som favner vidt sjangermessig. Som festival-styret skriver på hjemmesiden: «Fjordjazz er en jazzfestival med ambisjoner om å levere musikkopplevelser med god kvalitet […]