Nyheter

Sørnorsk jazzsenter-turné 13. – 19.02.

Når Lukas Zabulionis Band skal på Sørnorsk jazzsenter-turné, får Flekkefjord Jazzklubb, Mandal Jazzklubb, Urijazz i Tønsberg, Kristiansand Jazzvesen, Arendal Jazzklubb, Risør Jazzklubb og Dølen konsertserie på Evje besøk.    

Lukas Zabulionis er en norsk-litauisk saksofonist og komponist utdannet ved Jazzlinja i Trondheim. Hans debutalbum, Changing Tides (2016), mottok svært gode anmeldelser både av jazzmiljøet i Norge, kritikere og publikum. Zabulionis har blitt omtalt som en av landets mest spennende saksofontalenter.

I 2022 slippes Tight Turns and Steep Slopes i samarbeid med plateselskapet Curling Legs. Albumet er en ambisiøs etterfølger til debutalbumet, og presenterer en moden komponist og saksofonist med musikalsk dybde og sans for intrikate harmonier og elegante melodilinjer.
I forkant av det nye albumet, har bandet sluppet singelen To The Exit der rytmiske referanser til brasiliansk musikk setter preg på det musikalske uttrykket.

Lukas Zabulionis Band består av 5 fremadstormende unge musikere, de fleste med bakgrunn fra Jazzlinja i Trondheim.
Saxofonist og bandleder Lukas Zabulionis og gitarist Arne Martin Nybo er begge hjemmehørende i Sandefjord.

Besetning: Lukas Zabulionis – sax, Arne Martin Nybo – gitar, Barður Reinert Poulsen – bass, Philip Granly – piano, Ingvald Vassbø – trommer.

Turnérute:
Flekkefjord Jazzklubb søndag 13.02., Mandal Jazzklubb mandag 14.02., Urijazz i Tønsberg tirsdag 15.02., Kristiansand Jazzvesen onsdag 16.02., Arendal Jazzklubb torsdag 17.02., Risør Jazzklubb fredag 18.02. og Dølen Konsertserie på Evje lørdag 19.02.
————————————————————————————————
For ytterligere informasjon kontakt:For ytterligere informasjon kontakt:
Lukas Zabulionis, tlf. 40 43 80 20, e-post: post@lukaszabulionis.com
Lukas Zabulionis Band v/Amadea Reksterberg, tlf. 94 80 07 93,
e-post: post@lukaszabulionis.com
Sørnorsk jazzsenter v/Jørn Størkson, tlf. 45 47 36 86, epost: post@sornorskjazzsenter.no

Fra forsiden

Nyheter

Bli med på Trassjazz-verksted i sommer!

Trassjazz – lag og spill musikk Gratis musikkverksted for barn mellom 7-15 år Vil du være med å lage og spille spennende musikk? Da bør du melde deg på Trassjazz-verksted! Du trenger ikke å kunne spille et instrument fra før, men hvis du gjør det kan du gjerne ta med instrumentet ditt. Verkstedet avsluttes med […]

Nyheter

Påmeldingen til Sørnorsk ungdomsstorband er åpen

Lyst til å bli med i Sørnorsk ungdomsstorband (SNUS)? 1. september er det påmeldingsfrist til 2024/2025-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband, og vi er nå åpne for påmeldinger. SNUS er et storband for ungdom i alderen 15 til 20 bosatt i fylkene Agder og Vestfold og Telemark. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller […]