Nyheter

Sørnorsk jazzsenter-turné 13. – 19.02.

Når Lukas Zabulionis Band skal på Sørnorsk jazzsenter-turné, får Flekkefjord Jazzklubb, Mandal Jazzklubb, Urijazz i Tønsberg, Kristiansand Jazzvesen, Arendal Jazzklubb, Risør Jazzklubb og Dølen konsertserie på Evje besøk.    

Lukas Zabulionis er en norsk-litauisk saksofonist og komponist utdannet ved Jazzlinja i Trondheim. Hans debutalbum, Changing Tides (2016), mottok svært gode anmeldelser både av jazzmiljøet i Norge, kritikere og publikum. Zabulionis har blitt omtalt som en av landets mest spennende saksofontalenter.

I 2022 slippes Tight Turns and Steep Slopes i samarbeid med plateselskapet Curling Legs. Albumet er en ambisiøs etterfølger til debutalbumet, og presenterer en moden komponist og saksofonist med musikalsk dybde og sans for intrikate harmonier og elegante melodilinjer.
I forkant av det nye albumet, har bandet sluppet singelen To The Exit der rytmiske referanser til brasiliansk musikk setter preg på det musikalske uttrykket.

Lukas Zabulionis Band består av 5 fremadstormende unge musikere, de fleste med bakgrunn fra Jazzlinja i Trondheim.
Saxofonist og bandleder Lukas Zabulionis og gitarist Arne Martin Nybo er begge hjemmehørende i Sandefjord.

Besetning: Lukas Zabulionis – sax, Arne Martin Nybo – gitar, Barður Reinert Poulsen – bass, Philip Granly – piano, Ingvald Vassbø – trommer.

Turnérute:
Flekkefjord Jazzklubb søndag 13.02., Mandal Jazzklubb mandag 14.02., Urijazz i Tønsberg tirsdag 15.02., Kristiansand Jazzvesen onsdag 16.02., Arendal Jazzklubb torsdag 17.02., Risør Jazzklubb fredag 18.02. og Dølen Konsertserie på Evje lørdag 19.02.
————————————————————————————————
For ytterligere informasjon kontakt:For ytterligere informasjon kontakt:
Lukas Zabulionis, tlf. 40 43 80 20, e-post: post@lukaszabulionis.com
Lukas Zabulionis Band v/Amadea Reksterberg, tlf. 94 80 07 93,
e-post: post@lukaszabulionis.com
Sørnorsk jazzsenter v/Jørn Størkson, tlf. 45 47 36 86, epost: post@sornorskjazzsenter.no

Fra forsiden

Nyheter

Stillingsutlysning: Daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Vår daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og vi søker etter deg som vil videreføre dette viktige og varierte arbeidet for regionens jazzliv. Sørnorsk jazzsenter produserer turnéer og konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer, driver rekrutterings- og talentutviklingsprosjekter, gir tilskudd til festivaler og musikere og utvikler regionens musiker- og konsertarrangørmiljøer. Vi […]