Nyheter

Sørnorsk jazzsenter-turné 13. – 19.02.

Når Lukas Zabulionis Band skal på Sørnorsk jazzsenter-turné, får Flekkefjord Jazzklubb, Mandal Jazzklubb, Urijazz i Tønsberg, Kristiansand Jazzvesen, Arendal Jazzklubb, Risør Jazzklubb og Dølen konsertserie på Evje besøk.    

Lukas Zabulionis er en norsk-litauisk saksofonist og komponist utdannet ved Jazzlinja i Trondheim. Hans debutalbum, Changing Tides (2016), mottok svært gode anmeldelser både av jazzmiljøet i Norge, kritikere og publikum. Zabulionis har blitt omtalt som en av landets mest spennende saksofontalenter.

I 2022 slippes Tight Turns and Steep Slopes i samarbeid med plateselskapet Curling Legs. Albumet er en ambisiøs etterfølger til debutalbumet, og presenterer en moden komponist og saksofonist med musikalsk dybde og sans for intrikate harmonier og elegante melodilinjer.
I forkant av det nye albumet, har bandet sluppet singelen To The Exit der rytmiske referanser til brasiliansk musikk setter preg på det musikalske uttrykket.

Lukas Zabulionis Band består av 5 fremadstormende unge musikere, de fleste med bakgrunn fra Jazzlinja i Trondheim.
Saxofonist og bandleder Lukas Zabulionis og gitarist Arne Martin Nybo er begge hjemmehørende i Sandefjord.

Besetning: Lukas Zabulionis – sax, Arne Martin Nybo – gitar, Barður Reinert Poulsen – bass, Philip Granly – piano, Ingvald Vassbø – trommer.

Turnérute:
Flekkefjord Jazzklubb søndag 13.02., Mandal Jazzklubb mandag 14.02., Urijazz i Tønsberg tirsdag 15.02., Kristiansand Jazzvesen onsdag 16.02., Arendal Jazzklubb torsdag 17.02., Risør Jazzklubb fredag 18.02. og Dølen Konsertserie på Evje lørdag 19.02.
————————————————————————————————
For ytterligere informasjon kontakt:For ytterligere informasjon kontakt:
Lukas Zabulionis, tlf. 40 43 80 20, e-post: post@lukaszabulionis.com
Lukas Zabulionis Band v/Amadea Reksterberg, tlf. 94 80 07 93,
e-post: post@lukaszabulionis.com
Sørnorsk jazzsenter v/Jørn Størkson, tlf. 45 47 36 86, epost: post@sornorskjazzsenter.no

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk jazzsenter-prisen for 2021 til Bjørn Charles Dreyer

Styret i Sørnorsk jazzsenter har besluttet å tildele Sørnorsk jazzsenter-prisen for 2021 til musiker og komponist Bjørn Charles Dreyer fra Mandal. Prisen ble utdelt lørdag 17.09.22 i forbindelse med Mandal Jazzklubbs konsert på Sørnorsk jazzsenter-turnéen med Ellen Andrea Wang Trio. Sørnorsk jazzsenter legger dette til grunn for tildelingen: «Musiker Bjørn Charles Dreyer er bosatt i […]

Nyheter

Ellen Andrea Wang Trio på Sørnorsk jazzsenter-turné

8 konserter i Sørnorskregionen fra 16. til 23. september. Når Ellen Andrea Wang Trio skal på Sørnorsk jazzsenter-turné, får Risør Jazzklubb, Mandal Jazzklubb, Flekkefjord Jazzklubb, Kristiansand Jazzvesen, Skiensjazzdraget, Arendal Jazzklubb, Dølen konsertserie på Evje og Bø Jazzklubb besøk.      Ellen Andrea Wang har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets […]