Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Eliten av skandinavisk jazz til jazzbyen Skien 14. – 16. oktober

Over 30 profesjonelle musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Polen kommer til årets jazzfest i Skien 14. – 16. oktober. Med sjangeroverskridende Susanne Sundfør i spissen får publikum oppleve ni flotte konserter fra torsdag til lørdag i Ibsenhuset og i Spriten kunsthall. Stikkordene for jazzfest-konsertene er blant annet bestillingsverk, klassisk pianotrio, supersonisk orkester, vokaldronninger, barnejazz og musikktalenter fra Skien videregående skole. Skiensjazzdraget leverer i høst også!
Artister som kommer:
Susanne Sundfør,
Eyolf Dale solo + trio,
Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra,
André Roligheten – bestillingsverket «Transmission»,
Baksaas & Høyer,
Siril Malmedal Hauge,
Inger Marie Gundersen – Norges balladedronning,
Lars Andreas Haug – for de aller minste,
Eyolf Dale + Thomas Johansson + musikklinja ved Skien vg skole

Veldig mye å glede seg til, altså. Skien er stedet for store jazzopplevelser 14. -16. oktober!

Lenke til  programmet: Jazzfest Skien | Skiensjazzdraget  Der finner du også mer informasjon om konsertene, artistene og billettkjøp.

Fra forsiden

Nyheter

Mandaljazz 2022: Torsdag 30. juni – lørdag 02. juli

Det nærmer seg Mandaljazz igjen, og som alltid er det mange spennende konsertopplevelser å glede seg til på festivalprogrammet. I tillegg er den spesielle Mandaljazz-atmosfæren en opplevelse i seg selv. Denne 9. utgaven av festivalen starter torsdag 30.06. kl. 18:00 med mandalitten Stein Austrud og hans Ensemble i Uranienborg Parkeringshus og avsluttes lørdag 02.07. kl. […]

Nyheter

Parkjazz 2022 starter torsdag 23. juni

Konsertserien Parkjazz i Skien har blitt en fast og kjærkommen del av jazztilbudet på sommeren i Grenlands-regionen. På den flotte utendørs konsertarenaen i Brekkeparken med plass til rundt 900 publikummere og praktfull utsikt over Skien, presenteres det jazz hver torsdag gjennom sommeren fra andre halvdel av  juni til midten av august. Årets Parkjazzsesong starter torsdag […]

Konserter