Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Eliten av skandinavisk jazz til jazzbyen Skien 14. – 16. oktober

Over 30 profesjonelle musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Polen kommer til årets jazzfest i Skien 14. – 16. oktober. Med sjangeroverskridende Susanne Sundfør i spissen får publikum oppleve ni flotte konserter fra torsdag til lørdag i Ibsenhuset og i Spriten kunsthall. Stikkordene for jazzfest-konsertene er blant annet bestillingsverk, klassisk pianotrio, supersonisk orkester, vokaldronninger, barnejazz og musikktalenter fra Skien videregående skole. Skiensjazzdraget leverer i høst også!
Artister som kommer:
Susanne Sundfør,
Eyolf Dale solo + trio,
Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra,
André Roligheten – bestillingsverket «Transmission»,
Baksaas & Høyer,
Siril Malmedal Hauge,
Inger Marie Gundersen – Norges balladedronning,
Lars Andreas Haug – for de aller minste,
Eyolf Dale + Thomas Johansson + musikklinja ved Skien vg skole

Veldig mye å glede seg til, altså. Skien er stedet for store jazzopplevelser 14. -16. oktober!

Lenke til  programmet: Jazzfest Skien | Skiensjazzdraget  Der finner du også mer informasjon om konsertene, artistene og billettkjøp.

Fra forsiden

Nyheter

Ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Sigrun Tara Øverland fra Kristiansand er ansatt som ny daglig leder i Sørnorsk jazzsenter. Hun etterfølger Jørn Størkson når han går over i pensjonistenes rekker. Sigrun Tara har bred erfaring fra musikkfeltet, både som utøvende musiker og fra arrangørsiden. Hun var i flere år produsent i Kulturfabrikken Sortland og medlem av styre- og bookinggruppe for […]