Nyheter

Jazzfest Skien nærmer seg!

Eliten av skandinavisk jazz til jazzbyen Skien 14. – 16. oktober

Over 30 profesjonelle musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Polen kommer til årets jazzfest i Skien 14. – 16. oktober. Med sjangeroverskridende Susanne Sundfør i spissen får publikum oppleve ni flotte konserter fra torsdag til lørdag i Ibsenhuset og i Spriten kunsthall. Stikkordene for jazzfest-konsertene er blant annet bestillingsverk, klassisk pianotrio, supersonisk orkester, vokaldronninger, barnejazz og musikktalenter fra Skien videregående skole. Skiensjazzdraget leverer i høst også!
Artister som kommer:
Susanne Sundfør,
Eyolf Dale solo + trio,
Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra,
André Roligheten – bestillingsverket «Transmission»,
Baksaas & Høyer,
Siril Malmedal Hauge,
Inger Marie Gundersen – Norges balladedronning,
Lars Andreas Haug – for de aller minste,
Eyolf Dale + Thomas Johansson + musikklinja ved Skien vg skole

Veldig mye å glede seg til, altså. Skien er stedet for store jazzopplevelser 14. -16. oktober!

Lenke til  programmet: Jazzfest Skien | Skiensjazzdraget  Der finner du også mer informasjon om konsertene, artistene og billettkjøp.

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk på Nasjonal Jazzscene 12. og 13. november

Over 30 profesjonelle musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Polen kommer til årets jazzfest i Skien 14. – 16. oktober. Med sjangeroverskridende Susanne Sundfør i spissen får publikum oppleve ni flotte konserter fra torsdag til lørdag i Ibsenhuset og i Spriten kunsthall. Stikkordene for jazzfest-konsertene er blant annet bestillingsverk, klassisk pianotrio, supersonisk orkester, vokaldronninger, barnejazz […]

Nyheter

Four Brothers på Sørnorsk jazzsenterturné 10.-20. nov.

Over 30 profesjonelle musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Polen kommer til årets jazzfest i Skien 14. – 16. oktober. Med sjangeroverskridende Susanne Sundfør i spissen får publikum oppleve ni flotte konserter fra torsdag til lørdag i Ibsenhuset og i Spriten kunsthall. Stikkordene for jazzfest-konsertene er blant annet bestillingsverk, klassisk pianotrio, supersonisk orkester, vokaldronninger, barnejazz […]