Nyheter

Punkt-festivalen 2021 nærmer seg!

Det er snart klart for en ny Punkt-festival!
Tid og sted: Torsdag 02. til lørdag 04. september i Kristiansand

Som i fjor, og av samme grunn, er årets program basert på artister bosatt i Norge. Ta en kikk på programmet: Program (punktfestival.no) : Det blir tre dager med kvalitetsmusikk i flotte omgivelser!
Se Punkts hjemmeside for mer informasjon om artistene, konsertlokaler, billetter m.m.: Punkt Festival – Home

 

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk på Nasjonal Jazzscene 12. og 13. november

Det er snart klart for en ny Punkt-festival! Tid og sted: Torsdag 02. til lørdag 04. september i Kristiansand Som i fjor, og av samme grunn, er årets program basert på artister bosatt i Norge. Ta en kikk på programmet: Program (punktfestival.no) : Det blir tre dager med kvalitetsmusikk i flotte omgivelser! Se Punkts hjemmeside for mer informasjon […]

Nyheter

Four Brothers på Sørnorsk jazzsenterturné 10.-20. nov.

Det er snart klart for en ny Punkt-festival! Tid og sted: Torsdag 02. til lørdag 04. september i Kristiansand Som i fjor, og av samme grunn, er årets program basert på artister bosatt i Norge. Ta en kikk på programmet: Program (punktfestival.no) : Det blir tre dager med kvalitetsmusikk i flotte omgivelser! Se Punkts hjemmeside for mer informasjon […]