Nyheter

Canal Street 2021 nærmer seg!

Canal Street-festivalen i Arendal starter onsdag 28. og varer til lørdag 31. juli. Festivalen har 25-års jubileum i år.
Programmet favner som vanlig sjangermessig bredt. For jazzinteresserte er det flere godbiter å få med seg hver dag.
Her er link til programmet: Program 2021 | Canal Street Arendal
Link til praktisk informasjon, billetter, lineup, etc.: Canal Street | Canal Street Arendal

Fra forsiden

Nyheter

Parkjazz 2021 starter torsdag 24.06.

Canal Street-festivalen i Arendal starter onsdag 28. og varer til lørdag 31. juli. Festivalen har 25-års jubileum i år. Programmet favner som vanlig sjangermessig bredt. For jazzinteresserte er det flere godbiter å få med seg hver dag. Her er link til programmet: Program 2021 | Canal Street Arendal Link til praktisk informasjon, billetter, lineup, etc.: Canal Street | […]

Nyheter

Mandaljazz 2021; 01. – 03. juli

Canal Street-festivalen i Arendal starter onsdag 28. og varer til lørdag 31. juli. Festivalen har 25-års jubileum i år. Programmet favner som vanlig sjangermessig bredt. For jazzinteresserte er det flere godbiter å få med seg hver dag. Her er link til programmet: Program 2021 | Canal Street Arendal Link til praktisk informasjon, billetter, lineup, etc.: Canal Street | […]