Nyheter

Mandaljazz 2021; 01. – 03. juli

Mandaljazz nærmer seg med stormskritt!
Årets festival starter førstkommende torsdag med fine konserter og band på rekke og rad til sent lørdag kveld.
Her er link til programmet, billetter og praktisk informasjon: Mandaljazz | 1.–3. juli 2021
Det er bare å glede seg til 3 flotte festivaldager rammet inn av den helt spesielle Mandaljazz-atmosfæren!

 

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk på Nasjonal Jazzscene 12. og 13. november

Mandaljazz nærmer seg med stormskritt! Årets festival starter førstkommende torsdag med fine konserter og band på rekke og rad til sent lørdag kveld. Her er link til programmet, billetter og praktisk informasjon: Mandaljazz | 1.–3. juli 2021 Det er bare å glede seg til 3 flotte festivaldager rammet inn av den helt spesielle Mandaljazz-atmosfæren!  

Nyheter

Four Brothers på Sørnorsk jazzsenterturné 10.-20. nov.

Mandaljazz nærmer seg med stormskritt! Årets festival starter førstkommende torsdag med fine konserter og band på rekke og rad til sent lørdag kveld. Her er link til programmet, billetter og praktisk informasjon: Mandaljazz | 1.–3. juli 2021 Det er bare å glede seg til 3 flotte festivaldager rammet inn av den helt spesielle Mandaljazz-atmosfæren!