Nyheter

Scheen Jazzorkester på TV!

Et nesten time-langt TV-program på NRK 2 fredag 11.06. kl. 19:40

Scheen Jazzorkester ble etablert i 2010 av musikere i Skien og Grenlandsområdet.
I 2013 inngikk Sørnorsk jazzsenter og Scheen Jazzorkester et samarbeid som bl.a. innebærer at orkesteret har status som  Sørnorsk-regionens store profesjonelle jazzensemble. Førstkommende fredag kl. 19:40 sender NRK 2 et TV-program med og om Scheen Jazzorkester med utgangspunkt i en konsertfremføring av bestillingsverket «Logical Fallacies» – en skikkelig godbit for jazzinteresserte.
NRK 2 er altså kanalen å velge på fredag kl. 19.40!

Foto Karstein Grønnesby
Foto Karstein Grønnesby

 

Fra NRKs program-informasjon:
«Skien og Grenlandsområdet har fostret mange av Norges fremste jazzmusikere. Bli med på en forrykende konsert, «Logical Fallacies», komponert av Jon Øystein Rosland for de tretten musikerne i Scheen Jazzorkester.»

Fra forsiden

Nyheter

Sørnorsk på Nasjonal Jazzscene 12. og 13. november

Scheen Jazzorkester ble etablert i 2010 av musikere i Skien og Grenlandsområdet. I 2013 inngikk Sørnorsk jazzsenter og Scheen Jazzorkester et samarbeid som bl.a. innebærer at orkesteret har status som  Sørnorsk-regionens store profesjonelle jazzensemble. Førstkommende fredag kl. 19:40 sender NRK 2 et TV-program med og om Scheen Jazzorkester med utgangspunkt i en konsertfremføring av bestillingsverket […]

Nyheter

Four Brothers på Sørnorsk jazzsenterturné 10.-20. nov.

Scheen Jazzorkester ble etablert i 2010 av musikere i Skien og Grenlandsområdet. I 2013 inngikk Sørnorsk jazzsenter og Scheen Jazzorkester et samarbeid som bl.a. innebærer at orkesteret har status som  Sørnorsk-regionens store profesjonelle jazzensemble. Førstkommende fredag kl. 19:40 sender NRK 2 et TV-program med og om Scheen Jazzorkester med utgangspunkt i en konsertfremføring av bestillingsverket […]