Nyheter

Punkt 2020 nærmer seg!

Tid og sted: Torsdag 03. til lørdag 05. september i Kristiansand

Det er særdeles gledelig at Punkt gjennomføres i år, tross de utfordringer Korona-situasjonen gir.
Som tidligere år, går festivalen over 3 dager. Grunnet Korona-situasjonen, har årets festival ikke utenlandske artister på programmet. Men konsertomfanget er som opprinnelig planlagt og med et flott program. Det er med andre ord mange musikalske fristelser å se frem til!

I år vil alt foregå på den nye scenen «Stup» i toppetasjen på nyrestaurerte Hotel Norge, en scene med meget gode lydforhold og at på til med panoramautsikt over Kristiansand!

Festivalen blir selvfølgelig arrangert i henhold til Korona-smittevernbestemmelsene. Det betyr bl.a. at antall billetter og dagspass er begrenset. Det er altså viktig å være tidlig ute for å sikre seg dagpass eller billetter!

Se Punkts hjemmeside for informasjon om programmet, billetter m.m.:  http!s://punktfestival.no/#

Fra forsiden

Nyheter

Canal Street 2021 nærmer seg!

Det er særdeles gledelig at Punkt gjennomføres i år, tross de utfordringer Korona-situasjonen gir. Som tidligere år, går festivalen over 3 dager. Grunnet Korona-situasjonen, har årets festival ikke utenlandske artister på programmet. Men konsertomfanget er som opprinnelig planlagt og med et flott program. Det er med andre ord mange musikalske fristelser å se frem til! […]

Nyheter

Parkjazz 2021 starter torsdag 24.06.

Det er særdeles gledelig at Punkt gjennomføres i år, tross de utfordringer Korona-situasjonen gir. Som tidligere år, går festivalen over 3 dager. Grunnet Korona-situasjonen, har årets festival ikke utenlandske artister på programmet. Men konsertomfanget er som opprinnelig planlagt og med et flott program. Det er med andre ord mange musikalske fristelser å se frem til! […]