Nyheter

Punkt 2020 nærmer seg!

Tid og sted: Torsdag 03. til lørdag 05. september i Kristiansand

Det er særdeles gledelig at Punkt gjennomføres i år, tross de utfordringer Korona-situasjonen gir.
Som tidligere år, går festivalen over 3 dager. Grunnet Korona-situasjonen, har årets festival ikke utenlandske artister på programmet. Men konsertomfanget er som opprinnelig planlagt og med et flott program. Det er med andre ord mange musikalske fristelser å se frem til!

I år vil alt foregå på den nye scenen «Stup» i toppetasjen på nyrestaurerte Hotel Norge, en scene med meget gode lydforhold og at på til med panoramautsikt over Kristiansand!

Festivalen blir selvfølgelig arrangert i henhold til Korona-smittevernbestemmelsene. Det betyr bl.a. at antall billetter og dagspass er begrenset. Det er altså viktig å være tidlig ute for å sikre seg dagpass eller billetter!

Se Punkts hjemmeside for informasjon om programmet, billetter m.m.:  http!s://punktfestival.no/#

Fra forsiden

Nyheter

Liljas jazzverden

I april kommer gitarist Lilja på turné til Agder, Vestfold og Telemark med sin musikk inspirert av musikk fra hele verden. Ni jazzklubber får besøk, og LILJA slipper også en ny låt i forbindelse med turnéen. Jazzen møter verden LILJA  er soloprosjektet til Oddrun Lilja Jonsdottir, en allsidig og nyskapende komponist og gitarist fra Oslo […]

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]