Nyheter

PRØVESPILL FOR SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND 2020-2021

Nå kan du melde deg på til prøvespill for 2020-2021 utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband!
Bandet driftes av Sørnorsk jazzsenter og er et tilbud for ungdom i alderen ca. 16 til 20 år i Agder og Vestfold og Telemark.
Påmeldingsfristen er mandag 07. september, men send gjerne påmeldingen din allerede nå!

Nytt i år er at du kan velge mellom to prøvespillmodeller:

Prøvespill, modell no 1:
Du kan prøvespille ved å sende inn en lydfil på epost til post@sornorskjazzsenter.no, eller en video som du for eksempel har filmet med mobilen. Hvis du velger video, må du sende den som link for nedlastning. Du spiller inn et selvvalgt stykke. Du blir i etterkant kontaktet av oss, og om du går videre avtaler vi en dag for online prøvespill. Vi bruker i utgangpunktet programmet Zoom til å gjennomføre online prøvespill.

Prøvespill, modell no 2:
Prøvespill i Kristiansand og Skien for de som heller ønsker å møte opp in person.
Dette prøvespillet blir helgen fra ettermiddagen fredag 11. til søndag 13. september. Selve prøvespillet tar ca. 15-20 minutter.

Link til Sørnorsk jazzsenters hjemmeside med mer informasjon om Sørnorsk Ungdomsstorband-tilbudet, opplegget for prøvespillet, noter til prøvespillet og påmeldingsskjema:
https://sornorsk.jazzinorge.no/info-og-noter-til-provespill/

Ta gjerne kontakt med Sørnorsk jazzsenter på tlf. 45 47 36 86 eller send e-post til post@sornorskjazzsenter.no hvis du lurer på noe!

 

Fra forsiden

Nyheter

Liljas jazzverden

I april kommer gitarist Lilja på turné til Agder, Vestfold og Telemark med sin musikk inspirert av musikk fra hele verden. Ni jazzklubber får besøk, og LILJA slipper også en ny låt i forbindelse med turnéen. Jazzen møter verden LILJA  er soloprosjektet til Oddrun Lilja Jonsdottir, en allsidig og nyskapende komponist og gitarist fra Oslo […]

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]