Nyheter

Snart Mandaljazz 2020!

Ja, det blir Mandaljazz dette spesielle året også:
Fredag 26. og lørdag 27. juni

Da det ble åpnet for publikum på konserter igjen – med de Korona-smittevernbegrensinger som fortsatt gjelder i forhold til antall og avstand – bestemte Mandaljazz seg for å gjennomføre festivalen i år også. Festivalen er riktignok redusert fra tre til to dager, og det er gjort noen endringer i programmet. Men all ære til festivalen som har tatt arrangementsutfordringene som følger med nødvendige smitteverntiltak, og sørger for at vi får oppleve jazz i levende live her sør denne sommeren også!
Her er link til festivalen. Der finner du programinfo, praktisk info m.m.: https://www.mandaljazz.no/

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Plateanmeldelse: Egil Kapstad Live at Molde Jazz

Da det ble åpnet for publikum på konserter igjen – med de Korona-smittevernbegrensinger som fortsatt gjelder i forhold til antall og avstand – bestemte Mandaljazz seg for å gjennomføre festivalen i år også. Festivalen er riktignok redusert fra tre til to dager, og det er gjort noen endringer i programmet. Men all ære til festivalen […]