Nyheter

Jazzfest Skien 2019 nærmer seg!

Jazzfest Skien ble første gang arrangert i november i 2017, da som en to-dagers festival.
I 2018 ble festivalen utvidet til tre dager med Skiensjazzdraget som arrangør. I år arrangeres den fra torsdag 07. til lørdag 09. november.
Bugge Wesseltoft er kurator / musikalsk leder i samarbeid med André Kassen og Thomas Johansson. Det borger for god programmering, og det er mange godbiter på programmet. Ta en kikk på konsertoversikten her: https://skiensjazzdraget.no/jazzfest/ og sett av dagene til Jazzfest Skien!

Fra forsiden

Nyheter

Terrassejazz på Evje kommende helg!

Jazzfest Skien ble første gang arrangert i november i 2017, da som en to-dagers festival. I 2018 ble festivalen utvidet til tre dager med Skiensjazzdraget som arrangør. I år arrangeres den fra torsdag 07. til lørdag 09. november. Bugge Wesseltoft er kurator / musikalsk leder i samarbeid med André Kassen og Thomas Johansson. Det borger […]