Nyheter

TerrasseJazz på Evje nærmer seg raskt!

Dølen Konsertserie ønsker velkommen til festivalen TerrasseJazz på Evje fredag 31.05. og lørdag 01.06.

TerrasseJazz som arrangeres av Dølen Konsertserie, startet som en hagekonsert med to band på terrassen i Svarteveien 3 på Evje i 2017. Siden har arrangementet utviklet seg og er nå en festival over to dager: Fredag 31. mai blir det jazzworkshop for barn og ungdom på Dølen Hotell. Lørdag 01. juni blir det konserter gjennom hele dagen og kvelden på hotellet og på terrassen i hagen i Svarteveien 3. Ta turen til Evje og hør konserter med spennede band og musikere i svært trivelige omgivelser!

Billetter selges på Dølen Hotel eller på nett. På den nettsiden finner du også litt mer informasjon om TerrasseJazz 2019.
 

Fra forsiden

Nyheter

Oppdatering Korona-situasjonen

TerrasseJazz som arrangeres av Dølen Konsertserie, startet som en hagekonsert med to band på terrassen i Svarteveien 3 på Evje i 2017. Siden har arrangementet utviklet seg og er nå en festival over to dager: Fredag 31. mai blir det jazzworkshop for barn og ungdom på Dølen Hotell. Lørdag 01. juni blir det konserter gjennom […]