Nyheter

Konserthelg med Sørnorsk Ungdomsstorband

3 konserter lørdag 11. og søndag 12. mai.

Helgen 10. til 12. mai har 2018/2019-utgaven av Sørnorsk Ungdomsstorband sin 4. samling. I løpet av denne samlingen spiller bandet 3 konserter:
-På Bokhotellet Lyngørporten, Gjeving lørdag 11.05. kl. 12.00
-En dobbeltkonsert sammen med Gjerstad Storband i Risør; Frelsesarmeens lokaler i Strandgata 5, lørdag 11.05. kl. 15.00
-På Risøy folkehøgskole, Gjeving søndag 12.05. kl. 15.00

Sørnorsk Ungdomsstorband består av ungdommer mellom 16 og 20 år fra Agder og Telemark. Musikalsk leder for bandet, og trompetinstruktør, er Tore Bråthen som til daglig arbeider ved Rytmisk linje på Institutt for musikk ved Universitetet i Agder. Han har med seg tre dyktige hjelpeinstruktører på samlingene. De tar seg av de øvrige instrumentgruppene. Alle fire spiller også med i bandet.

Sørnorsk Ungdomsstorbands repertoar spenner over flere stilarter; alt fra ”easy swing jazz” til moderne funk. Tore Bråthen legger vekt på at musikerne i bandet skal få prøvd seg på et bredt spekter av storbandmusikk. ”Det er viktig at både musikere, unge som eldre, og publikum får kjennskap til hva et storband kan brukes til. Samtidig er det viktig å presentere jazz i mange farger”, sier han.

Kom og hør et flott storband med dyktige unge musikere! Alle 3 konsertene har fri entré.

Fra forsiden

Nyheter

Liljas jazzverden

I april kommer gitarist Lilja på turné til Agder, Vestfold og Telemark med sin musikk inspirert av musikk fra hele verden. Ni jazzklubber får besøk, og LILJA slipper også en ny låt i forbindelse med turnéen. Jazzen møter verden LILJA  er soloprosjektet til Oddrun Lilja Jonsdottir, en allsidig og nyskapende komponist og gitarist fra Oslo […]

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]