Nyheter

Inger Marie Gundersen med band på Sørnorsk-turné

8 konserter i Agder og Telemark fra 04. til 11. april

Vokalist Inger Marie Gundersen gav sommeren 2018 ut sitt 5. album med releasekonsert for fullt hus på Canal Street-festivalen i hjembyen Arendal. Platen som har fått tittelen «Feels like home”, ble utgitt på det danske plateselskapet Stunt records/Sundance Music til svært gode kritikker.

Terje Mosnes skrev bl.a. dette i sin anmeldelse av platen på jazzinorge.no:
«… Med suverene fortolkninger av 10 langsomme låter tilbyr albumet gang på gang balladekunst på eksepsjonelt nivå, øyeblikk der utsøkt sang, ditto instrumentalledsagelse og upåklagelig melodi/tekst-kvalitet går opp i en høyere enhet…»

                                     Canal Street 2018. Foto: Birgit Fostervold

Inger Marie har føttene godt plantet i melodiøs jazz, med et lydbilde som blander seg med pop. Hun tolker og formidler repertoaret hun velger med originalitet og særpreg.
Siden 2005 har Inger Marie turnert og gitt konserter både her hjemme, i Europa og ikke minst i Asia. Hun har bl.a. gjort flere turneer i Japan og til sammen 20 konsert-turneer i Sør-Korea hvor hun har en høy stjerne. For mange i Norge er hun ikke like godt kjent. Det er grunn til å anta at den nye platen og de 8 konsertene på hennes Sørnorsk jazzsenter-turné i Agder og Telemark 04. – 11. april vil bidra til å endre på det!

Med seg på turnéen har hun et knippe svært dyktige musikere:
Jarle Vespestad – trommer, Audun Ramo – bass, Rasmus Solem – piano, synth, Per Willy Aaserud – trompet, Hallgrim Brattberg – gitar på konsertene i Risør, Flekkefjord, Mandal. Skien og Bø, Kristian Frostad – gitar på konsertene på Evje, i Kristiansand og i Arendal.

Turnérute:
Dølen Konsertserie på Evje torsdag 04.04., Risør Jazzklubb fredag 05.04., Flekkefjord Jazzklubb lørdag 06.04., Mandal Jazzklubb søndag 07.04., Kristiansand Jazzvesen mandag 08.04., Arendal Jazzklubb tirsdag 09.04., Skiensjazzdraget onsdag 10.04, Bø Jazzklubb torsdag 11.04.

————————————————————————————————

For ytterligere informasjon kontakt:
Inger Marie Gundersen, tlf. (0047) 92 66 10 48, epost: imgunder@online.no
Sørnorsk jazzsenter v/Jørn Størkson, tlf. 37005547/45473686 post@sornorskjazzsenter.no

Fra forsiden

Nyheter

Stillingsutlysning: Daglig leder i Sørnorsk jazzsenter

Vår daglige leder går av etter oppnådd aldersgrense, og vi søker etter deg som vil videreføre dette viktige og varierte arbeidet for regionens jazzliv. Sørnorsk jazzsenter produserer turnéer og konserter som er forankret i jazz og beslektede musikkformer, driver rekrutterings- og talentutviklingsprosjekter, gir tilskudd til festivaler og musikere og utvikler regionens musiker- og konsertarrangørmiljøer. Vi […]