Nyheter

Jazzfest Skien 2018 nærmer seg!

Torsdag 18. til lørdag 20. oktober arrangeres den 2. utgaven av Jazzfest Skien med Bugge Wesseltoft som musikalsk kurator.

Jazzfest Skien ble første gang arrangert i november i fjor, da som en to-dagers festival.
I år er festivalen flyttet litt frem i tid; torsdag 18. til lørdag 20. oktober, og utvidet til tre dager. I år som i fjor er Bugge Wesseltoft musikalsk kurator. Det er mange godbiter på programmet. Ta en kikk på konsertoversiktene her: https://skiensjazzdraget.no/jazzfest/ og sett av dagene til Jazzfest Skien!

 

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Framtida i norsk jazz 2019-turnéen nærmer seg!

Jazzfest Skien ble første gang arrangert i november i fjor, da som en to-dagers festival. I år er festivalen flyttet litt frem i tid; torsdag 18. til lørdag 20. oktober, og utvidet til tre dager. I år som i fjor er Bugge Wesseltoft musikalsk kurator. Det er mange godbiter på programmet. Ta en kikk på […]

Nyheter

Kristin Asbjørnsen «Traces of You» på Sørnorsk jazzsenter-turné

Jazzfest Skien ble første gang arrangert i november i fjor, da som en to-dagers festival. I år er festivalen flyttet litt frem i tid; torsdag 18. til lørdag 20. oktober, og utvidet til tre dager. I år som i fjor er Bugge Wesseltoft musikalsk kurator. Det er mange godbiter på programmet. Ta en kikk på […]