Nyheter

Prøvespill for Sørnorsk Ungdomsstorband 2018-2019

Påmeldingsfrist: Mandag 03. september.

Sørnorsk Ungdomsstorband er et tilbud til musikkungdom fra 16 til 20 år i Agder og Telemark.

  • Spiller du trompet, saksofon, trombone, gitar, piano/keyboard, bass, trommer eller synger du?
  • Har du lyst å oppleve den helt spesielle flotte følelsen det er å spille sammen med andre musikere i et stort band?
  • Har du lyst å lære av dyktige og erfarne musikere og instruktører?

Da er Sørnorsk Ungdomsstorband noe for deg!

Prøvespill for nye medlemmer i bandet denne høsten:

Det er planlagt prøvespilling i Kristiansand og i Skien i perioden onsdag 05. til søndag 09. september.
Musikalsk leder Tore Bråthen har prøvespillingen for påmeldte fra Aust- og Vest-Agder. Saksofoninstruktør André Kassen har prøvespillingen for påmeldte fra Telemark.

Påmelding: Senest mandag 03. september. Du kan melde deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet som du finner på Sørnorsk jazzsenters hjemmeside https://sornorsk.jazzinorge.no/ Klikk på SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND nede på forsiden og videre på linken INFO OG NOTER TIL PRØVESPILL nederst på den siden. Der finner du også informasjon om hvordan prøvespillet er lagt opp.
Link til: Invitasjon til prøvespill høst 2018. Du kan også melde deg på til prøvespill ved å sende en e-post til post@sornorskjazzsenter.no.

Besetning i bandet:
5 saksofoner (1 baryton, 2 tenor og 2 alt)
4 tromboner inkludert en basstrombone
4 trompeter
Komp: Piano/keyboard, bass, gitar, trommer
Vokal

Mange forbinder storband med god, gammel swingjazz, – men det er så utrolig mye mer. I storband spiller man nesten alt mulig; funk, swing, rock, latin, soul, moderne jazz, filmmusikk og mye mer. Som medlem i SNUS kan vi garantere at du vil oppleve mye moro sammen med nye venner fra alle fylkene. Du vil også få oppleve å spille med nasjonale størrelser innen jazz og opptre på festivaler med mer.

Fra forsiden

Nyheter

Liljas jazzverden

I april kommer gitarist Lilja på turné til Agder, Vestfold og Telemark med sin musikk inspirert av musikk fra hele verden. Ni jazzklubber får besøk, og LILJA slipper også en ny låt i forbindelse med turnéen. Jazzen møter verden LILJA  er soloprosjektet til Oddrun Lilja Jonsdottir, en allsidig og nyskapende komponist og gitarist fra Oslo […]

Nyheter

Sørnorsk jazzsenters årsmøte 2024

Styret i stiftelsen Sørnorsk jazzsenter innkaller styret og stiftere til årsmøte. I henhold til vedtektene kan styret også invitere musikere, storband, klubber og festivaler i Agder, Vestfold og Telemark som er medlem i Norsk jazzforum til årsmøtet med tale- og forslagsrett. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta! Når: fredag 26. april kl.18-20 […]