Nyheter

Canal Street-festivalen nærmer seg!

Canal Street 2017 i Arendal er fra onsdag 26. til lørdag 29.07.

Jazzdelen av festivalen inneholder en god miks av kjente, profilerte band og musikere, nye unge, fremadstormende band, og musikere og band med tilhørighet i regionen. Se http://www.canalstreet.no/no/Program/ for mer informasjon om bandene, artistene og  festivalprogrammet.

Arendal, 24.07.17
Jørn H. Størkson

 

Fra forsiden

Nyheter

Come Shine på Sørnorsk-turné under Vinterjazz

Come Shine, et av Norges desidert mest profilerte og kritiker-roste band, skal i perioden 25. januar til 04. februar på turnè i regi av Sørnorsk Jazzsenter. Bø Jazzklubb, Risør Jazzklubb, Kristiansand Jazzvesen, Arendal Jazzklubb, Grenland Jazzforum, Flekkefjord Jazzklubb og Mandal Jazzklubb får Come Shine på besøk.